Γιορτή του Πατέρα: Απόκτήστε το Office 2021 από €12,99 και Windows 10 από €6,06!

Τα Windows και το Microsoft Office είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα και σουίτα εφαρμογών αντίστοιχα σήμερα με περισσότερες από 1 εκατομμύριο εταιρείες παγκοσμίως να τα χρησιμοποιούν.

Είτε χρειάζεται να εργαστείτε πάνω σε ένα έγγραφο, είτε να αναλύσετε δεδομένα ή να δημιουργήσετε μια παρουσίαση, το Microsoft Office είναι ο βασιλιάς των εφαρμογών. Με το εργαλείο αυό μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint. Η τελευταία έκδοση του Office 2021 βοηθά τους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί στο εργασιακό τους περιβάλλον. Με αυτή την αγορά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στα Word, Excel, PowerPoint, Outlook και όχι μόνο, μέσω μιας συσκευή είτε για επαγγελματική είτε για προσωπική χρήση, χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις.
Προς ενημέρωσή σας, το κόστος άδειας απόκτησης του Office 2021 στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft έχει οριστεί στα $439,99. Όμως στο ηλεκτρονικό κατάστημα Godeal24 και την περίοδο εορτασμού της “Γιορτής του Πατέρα”, το κόστος του Office 2021 Pro είναι μόλις €24,99. Αυτή τη γιορτή του πατέρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα τόσο ουσιαστικό και πρακτικό δώρο για τον πατέρα σας! Το Godeal24 προσφέρει διαφορετικούς συνδυασμούς του Office 2021 σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.
Για παράδειγμα η πιο οικονομική πρόταση φέρνει το κόστος αγοράς άδειας για εγκατάσταση του Office 2021 σε συνολικά 5 υπολογιστές, με το κόστος για κάθε υπολογιστή να φτά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss