Γιος Μαραντόνα: Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι’ αυτή την εθνική

Συγκινεί με τις δηλώσεις του ο γιος του Μαραντόνα με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ

Θα ήταν περήφανος ο Ντιέγκο Μαραντόνα για την παρουσία της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, δηλώνει ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Τζούνιορ.
Ενόψει και του σημερινού τελικού στον οποίο η Αλμπισελέστε αντιμετωπίζει τη Γαλλία, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα συγκεκριμένα δηλώνει πως οι παίκτες της Αργεντινής «δίνουν τα πάντα για τη φανέλα» και πως ο ίδιος ελπίζει να φτάσουν στην κατάκτηση.

«Το ζω σαν τρελός, παρακολουθώ όλους τους αγώνες, βλέπω όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ένας από του πέντε γιους του Μαραντόνα.
Και συνέχισε:

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο πατέρας μου είναι περήφανος για τον τρόπο που υπερασπίζονται τη φανέλα και τη θέληση που βάζουν. Για μένα, ο μπαμπάς μου είναι περήφανος γι’ αυτούς, εκεί πάνω».

«Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Μέσι, όπως απολαύσαμε τον γέρο μου. Λοιπόν, πρέπει να απολαύσουμε τον Μέσι με τον ίδιο τρόπο. Δε μου αρέσει να τους συγκρίνω γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, οι ιστορίες μεταξύ τους θα είναι παρόμοιες, αλλά θέλω να απολαύσω τον Λιονέλ και μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου ο πατέρας μου και αυτός αγκαλιάζονται και είναι μαζί. Ελπίζω να συμβεί και, αν συμβεί, θα είμαι απίστευτα χαρούμενος για τον Λίο. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής του και πάντα τον αγαπώ», ανέφερε.
Δείτε την ανάρτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό.

https://www.instagram.com/p/CmJo4EuqQUU


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss