Τα “άκουσε χοντρά” ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ από τον Έλληνα Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά (Βίντεο)

Τα”άκουσε χοντρά” ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ από τον Πρόεδρο του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή, Καθηγητή Νότη Μαριά.

Μιλώντας στις 13/9/2017 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο κατά τη συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης ο Νότης Μαριάς στηλίτευσε τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ.

Απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο  Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Νότης Μαριάς είπε: «Κύριε Γιούνκερ  τελικά μετά τα πέντε σενάρια για τις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση  εσείς προσθέσατε και ένα έκτο σενάριο. Τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής με τους ίδιους θεσμούς και τις ίδιες ισορροπίες του παλιού πολιτικού κόσμου. Tης πολιτικής της Γερμανικής Ευρώπης, της πολιτικής της λιτότητας και του δρακόντειου Σύμφωνου Σταθερότητας. Της αντιδημοκρατικής Ευρωζώνης με το ανεξέλεγκτο Eurogroup  και την πανίσχυρη Ευρωπαϊκή Kεντρική Tράπεζα. Της Ευρωπαϊκής Ένωσης  της τραπεζοκρατίας και του νέου Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου εξίσου σκληρού και αντιλαϊκού με τον  ESM».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Της Ευρωπαϊκής Ένωσης  του οutsourcing , της TTIP και της CETA που οδηγούν στην αποβιομηχανοποίηση της Ευρώπης και στην κινεζοποίηση των ευρωπαϊκών μισθών. Της Ευρωπαϊκής Ένωσης  της ανεργίας και της περιθωριοποίησης νεολαίας. Της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που έχει πλημμυρίσει από εκατομμύρια πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες».

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Κύριε Γιούνκερ το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης είναι συνυφασμένο με τη φτώχεια και την ανεργία και δεν θα λυθεί με τις αθρόες μεταναστευτικές ροές και τη μουσουλμανοποίηση. Θα λυθεί με μια πολιτική που θα στηρίζει την ευρωπαϊκή οικογένεια».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss