Γήπεδο ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Μια βραδιά που ξεχείλιζε συγκίνηση κι «έντονες» στιγμές

Γήπεδο ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Τα εγκαίνια της «OPAP Arena» ήταν τόσο «έντονα», όσο κι η λαχτάρα των φίλων της «Ένωσης» να τη δουν να επιστρέφει «σπίτι» της.

Κάποτε έμοιαζε με ένα μακρινό όνειρο, από το βράδυ της Παρασκευής (30/9) είναι πραγματικότητα! Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
19 χρόνια στην «ξενιτιά» ήταν πολλά κι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φρόντισε να συνδυάσει τον γυρισμό στο «σπίτι» με μια αξέχαστη εκδήλωση, η οποία «ξεχείλιζε» από συγκίνηση κι «έντονες» στιγμές.

«Παππού, γυρίσαμε σπίτι μας»

Ο κόσμος βρέθηκε από πολύ νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η προσμονή ήταν μεγάλη και το πανό που κρεμάστηκε πάνω από τη Θύρα 21 περιείχε μια φράση που περικλείει όλα τα «κιτρινόμαυρα» συναισθήματα της χθεσινής ξεχωριστής βραδιάς.

Το συγκινητικό πανό των φίλων της ΑΕΚNewsbomb

«Παππού, γυρίσαμε σπίτι μας», έγραφε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας πολλούς απ’ όσους βρέθηκαν στο γήπεδο ή είδαν την εκδήλωση από την τηλεόραση. Με ένα συγκινητικά όμορφο βίντεο η ΠΑΕ τίμησε με τη σειρά της όσους δεν πρόλαβαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να μπαίνει στο νέο της «σπίτι».

Η απόλυτη αναγνώριση στον Κώστα Νεστορίδη

Ο Κώστας Νεστορίδης αποτελεί μια από τις εμβληματικές μορφές της ΑΕΚ. Μάλιστα, είναι ένας από τους τέσσερις θρύλους που κοσμούν τις πυλώνες της «OPAP Arena». Όπως είναι φυσικό, είχε την τιμητική του στα εγκαίνια, όπου έζησε την απόλυτη αναγνώριση που του αξίζει!

Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος που έλαβε τον αγιασμό στο νέο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων». Λίγο αργότερα, στις γιγαντοοθόνες έπαιξε ένα συγκλονιστικό βίντεο με λεγόμενα του, συγκινώντας άπαντες. Στη συνέχεια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον γιο και τον εγγονό του, για να γνωρίσει την αποθέωση απ’ όλο το γήπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ακούσει πολλά από φίλους της ΑΕΚ για τη στελέχωση της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Είναι, όμως, ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα και γι’ αυτό γνώρισε την αποθέωση απ’ όλο το γήπεδο!

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ήταν χωρίς αμφιβολία μια στιγμή δικαίωσης για τον ίδιο, καθώς χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να φέρει και πάλι την ΑΕΚ «σπίτι» της.

«Ανατριχίλα» με τον εθνικό ύμνο
Μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές της εκδήλωσης ήταν η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. 32.000 θεατές τον έψαλαν με ένα στόμα, προκαλώντας «ανατριχίλα», την ώρα που στο χορτάρι του νέου γηπέδου υπήρχαν σημαίες της Ελλάδας και της ΑΕΚ. Η Εθνική, μάλλον, βρήκε το νέο της «σπίτι».

«Σεισμός» στον ύμνο της ΑΕΚ
Στο χορτάρι της «OPAP Arena» παρέλασαν 2 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss