Γκλόρια Εστέφαν για τη γκέι κόρη της: «Στην κοινότητα των Λατίνων αυτά τα θέματα είναι ταμπού»

 Η Γκλόρια Εστέφαν μίλησε για την σεξουαλικότητα της κόρης της και τον λόγο που δεν ήθελε να κάνει coming out ως γκέι μπροστά στη γιαγιά της.
Μιλώντας στο CNN, η «βασίλισσα της λάτιν ποπ» είπε ότι η κόρη της, Έμιλι Εστέφαν, δεν θα μιλούσε για αυτό στην ηλικιωμένη γιαγιά της, γιατί είναι «περίπλοκο».«Στην κοινότητα των Λατίνων, πολλά από αυτά τα θέματα δεν αγγίζονται, είναι ταμπού» εξήγησε η 65χρονη τραγουδίστρια. «Ο κόσμος βλέπει – αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν γι’ αυτό, δεν θέλουν να το δουν» πρόσθεσε.
[embedded content]

«Σκέφτηκα πως η Έμιλι θα ένιωθε άνετα να κάνει coming out σε μένα» τόνισε η Κουβανή σταρ για την 27χρονη μουσικό κόρη της, η οποία αποκάλυψε ότι η Εστέφαν «δίσταζε να την αφήσει να κάνει coming out στη γιαγιά της» πριν από το θάνατό της, σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής Red Table Talk.

Η Γκλόρια Εστέφαν με τον εγγονό της, Σάσα και την κόρη της Έμιλι

[embedded content]

«Υπήρξαμε πολύ πολύ ανοιχτοί για την υποστήριξη της LGBTQ κοινότητας σε όλη μας τη ζωή και την ίδια στιγμή, είχα μια μητέρα με ελκώδη κολίτιδα που ακόμα και αν έφερνα ένα λογαριασμό – ή κάτι που δεν ήταν καν σημαντικό – θα εκνευριζόταν πολύ» πρόσθεσε.«Είμαστε όλοι απλώς οικογένειες που προσπαθούν να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές της ζωής. Η ζωή είναι περίπλοκη και σκληρή» είπε τέλος.

[embedded content]

[embedded content]


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss