Γκουίνεθ Πάλτροου: Η «φιλία» με τους πρώην της και ο Μπραντ Πιτ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρώην της και μίλησε με ειλικρίνεια γι’αυτό με τους θαυμαστές της.

Η 50χρονη ηθοποιός και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Goop απάντησε για όλους και όλα σε μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Instagram την Παρασκευή (16/12). Tη ρώτησαν λοιπόν αν εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της. Και εκείνη απάντησε: «Πολύ. Πιστεύω πραγματικά στο συνειδητό χωρισμό», είπε. Όταν περνάς ουσιαστικό χρόνο με κάποιον, είναι ωραίο να μεταμορφώνεται σε φιλία. Δεν θέλω να έχω αρνητικά αισθήματα για κανέναν, ποτέ, αν μπορώ να βοηθήσω για να γίνει κάτι τέτοιο»
«Είμαι βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος και νομίζω ότι αυτό έχει αντίκτυπο στο να έχεις θετική προοπτική για τη ζωή»,πρόσθεσε. «Νομίζω ότι ο λόγος που έχω θετική προοπτική είναι επειδή προσπαθώ να έχω μια πραγματικά ισχυρή σχέση με το σώμα μου – τον εαυτό μου, τις σχέσεις μου και μια ανώτερη δύναμη. Αυτά τα τρία πράγματα κάνουν τα πάντα να ευθυγραμμίζονται και νομίζω ότι αυτό μου δίνει μια βάση της θετικότητας».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε μεταξύ άλλων σχέση στο παρελθόνμε τον Κρις Μάρτιν, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά τη 18χρονη Apple Blythe και τον 16χρονο Moses, αλλά και με τον Μπραντ Πιτ. Η ηθοποιός χρησιμοποίησε τη φράση «συνειδητή αποσύνδεση» για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2014 όταν εκείνη και ο Μάρτιν ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Ενημερώθηκε για τον όρο από τον φιλόσοφο Δρ. Χαμπίμπ Σαντέγκι και τη σύζυγό του και παραπέμπει στην έννοια του χωρισμού με «ελάχιστη οξύτητα», αποκάλυψε η ηθοποιός σε μια συνέντευξη του 2015 με τον Χάουαρντ Στερν.
Σε ένα επεισόδιο του 2019 της σειράς Armchair Expert, η Πάλτροου μοιράστηκε ότι η φράση ήταν ένας «τρόπος για να παρακάμψουμε [τον πόνο του διαζυγίου] και να πάμε κατευθείαν στο σημείο όπου είμαστε φίλοι και θυμόμαστε τι αγαπούσαμε ο ένας στον άλλον, αναγνωρίζοντας συνεχώς οτι δημιουργήσαμε μαζί αυτά τα απίστευτα ανθρώπινα όντα». «Είμαστε μια οικογένεια, αυτό είναι», συνέχισε. «Μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν είμαστε και να μισούμε ο ένας τον άλλον… ή [μπορούμε] να προσπαθήσουμε να το εφεύρουμε εκ νέου για τον εαυτό μας».

Η Πάλτροου είναι πλέον παντρεμένη με τον Μπραντ Φάλτσουκ, 51, τον συνδημιουργό του Glee με τον οποίο παντρεύτηκε το 2018. Και όπως αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Tonight, ο σύζυγός της είναι ψύχραιμος με τις φιλίες με τος πρώην αγαπημένους της, και συγκεκριμένα αυτή που μοιράζεται ακόμα με τον 58χρονο Πιτ. «Ο σύζυγός μου είναι ίσως ο λιγότερο επικριτικός, ο πιο ασφαλής άντρας στη σχέση μας, οπότε νομίζω ότι σέβεται απόλυτα [τη φιλία]», είπε, προσθέτοντας ότι «ένα από τα πράγματα» που πιθανότατα αρέσει στον σύζυγό της είναι η πίστη του στη «συνειδητή αποσύνδεση».

«Είτε αποσυνδέεστε με έναν συνάδελφο, έναν σύζυγο, έναν φίλο, πραγματικά πιστεύω ότι αν έχετε επενδύσει σε κάποιον – και φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις – για να ακρωτηριαστεί αυτή η σχέση [δείχνει ότι] ίσως δεν είστε έτοιμοι να αντλήσετε το πλήρες μάθημα και να θεραπευτείτε», είπε. «Έτσι, παρόλο που μερικές φορές μπορεί να είναι άβολο, νομίζω ότι είναι ωραίο να το αντιμετωπίσεις και να επανασυνδεθείς με την αξία που έφερε αυτό το άτομο στη ζωή σου».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss