Γκουρούσης: Tο διαζύγιο με την Τέτα – «Tην χειραγωγεί ο σύντροφός της»

«Έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω ότι σαράντα χρόνια πήγαν…», είπε για τον γάμο του με την Τέτα Καμπουρέλη

Ο Βασίλης Γκουρούσης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Παρασκευής και ο Γιώργος Λιάγκας, τον ρώτησε για την Τέτα Καμπουρέλη.
«Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, κανονικά. Υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, σοβαρότατα, από τρίτους ανθρώπους, που είναι τοξικά. Όταν μπαίνουν τρίτα πρόσωπα και λένε πράγματα που δεν ισχύουν, λένε ψέματα για να κερδίσουν την εύνοια ή ζηλεύουν… Δεν μιλάμε… Έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω ότι σαράντα χρόνια πήγαν…

Αισθάνεσαι απογοήτευση γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βλέπεις ότι έχεις κάνει λάθος. Λάθος έχεις κάνει, μεγάλο λάθος. Κι εγώ έχω κάνει λάθη κι εκείνη έχει κάνει λάθη.
Με τα παιδιά, με τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Και με την Τέτα δεν είμαστε σκοτωμένοι, αλλά δεν έχουμε αυτά τα πολλά», είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης και συνέχισε:

«Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Ήθελα να χωρίσω. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Αυτό ήταν ίντριγκα που είχε κάνει η αστυνομία, αν έχω κάνει κάτι η Τέτα να ομολογήσει. Είχαμε απομακρυνθεί πριν την ιστορία αυτή».

«Το τρίτο άτομο που έχει μπει ανάμεσα στη σχέση μας είναι ο σύντροφός της. Λέει πολλά ψέματα, πολλά τοξικά, ουσιαστικά τη χειραγωγεί», κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Διαβάστε επίσης:
Μαυρίκιος Μαυρικίου για Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για… τρίτα»

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Αυτή είναι η ανακοίνωση του διαζυγίου τους


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss