Γκρίλις: ‘Ο κίπερ της Κοπεγχάγης μού είπε ότι ο Χάλαντ δεν είναι άνθρωπος’

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Χάλαντ και Γκρίλις πανηγυρίζουν γκολ του Νορβηγού με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 2 Οκτωβρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το ρεσιτάλ του Έρλινγκ Χάλαντ (και) απέναντι στην Κοπεγχάγη έκανε άπαντες να υποκλιθούν στην εκτελεστική του δεινότητα, με τον Τζακ Γκρίλις να αποκαλύπτει αυτά που του είπε ο γκολκίπερ των Δανών μετά από ένα γκολ που είχε δεχτεί από τον Νορβηγό.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έφτασε τα 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (14 στην Premier League, 5 στο Champions League) με τα δύο που σημείωσε απέναντι στην Κοπεγχάγη το βράδυ της Τετάρτης να κάνουν τους αντιπάλους του να παραμιλούν.

Όπως για παράδειγμα ο κίπερ των Δανών, με τον Τζακ Γκρίλις να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που του είπε μετά από ένα εκ των δύο γκολ του Χάλαντ και να βγάζει και εκείνος το καπέλο του προς τον συμπαίκτη του.

Είναι απίστευτο, δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου κάποιον σαν τον Έρλινγκ Χάλαντ. Στο πρώτο ή στο δεύτερο γκολ που έβαλε θυμάμαι ότι γελούσα γιατί δεν μπορούσα να εξηγήσω πώς είναι πάντα εκεί και τελειώνει τις φάσεις. Είναι απόλαυση να παίζεις δίπλα του.

Όταν γύριζα προς την περιοχή μου μετά από κάποιο γκολ μας στο πρώτο μέρος άκουσα τον τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης να μου λέει για τον Χάλαντ πως δεν είναι άνθρωπος. Είναι απίστευτος και χαίρομαι που παίζω μαζί του”, τόνισε ο Άγγλος διεθνής επιθετικός.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss