Γκρίνια στο παλάτι: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει μαζί τη Μέγκαν όταν πέθανε η βασίλισσα

Ο Κάρολος κατέστησε πολύ σαφές ότι η Μέγκαν δεν ήταν ευπρόσδεκτη στο Μπαλμόραλ, όπου η βασίλισσα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε στα 96 της βυθίζοντας στη θλίψη τόσο τη βασιλική οικογένεια όσο και όλη τη Βρετανία, ωστόσο οι γκρίνιες στο παλάτι δεν σταμάτησαν ούτε με αυτό το γεγονός.
Ο βασιλιάς Κάρολος είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ στο Κάστρο Μπαλμόραλ όπου η βασίλισσα άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Παράλληλα, με το δράμα της οικογένειας, διαδραματιζόταν και ένα μικρό δράμα που αφορούσε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Το ζευγάρι βρισκόταν ήδη στη Βρετανία όταν απεβίωσε η μακροβιότερη μονάρχης και αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα πήγαιναν και οι δύο στο Μπαλμόραλ.
Αυτό προκάλεσε αναταραχή στο παλάτι, καθώς θεωρήθηκε «ακατάλληλο» να παρευρεθεί η Μέγκαν σε μια τόσο θλιβερή στιγμή για την οικογένεια.

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage όταν έλαβε κλήση από τον πατέρα του που του ζήτησε να μην φέρει τη Μέγκαν.
«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή κατάλληλο για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.
«Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι τα άτομα θα έπρεπε πραγματικά να περιοριστούν στην πιο στενή οικογένεια. Ο Κάρολος κατέστησε πολύ, πολύ σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».
Εν τω μεταξύ, η Telegraph ανέφερε ότι ο Χάρι δεν κλήθηκε αρχικά όταν ανώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss