Glossy makeup look: Η τάση που θα δώσει τόση λάμψη όση χρειάζεσαι στο μακιγιάζ σου

Μια νεανική επιδερμίδα το μόνο που χρειάζεται σαν καθημερινό μακιγιάζ είναι το glossy makeup look! Είναι το είδος του μακιγιάζ, που κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει και προσφέρει μια αίσθηση καθαρότητας στο πρόσωπο.
Οι τάσεις του μακιγιάζ έρχονται και παρέρχονται, αλλά η λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου ως μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις που πρέπει να επιλέγεις σαν ένα daily makeup.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου – 10 mirror manicure για να υιοθετήσεις τη νέα super hot τάση
Το μακιγιάζ που θα κάνεις ξανά και ξανά
Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σου, υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις για να επιτύχεις το viral makeup look του TikTok αλλά και πολλών αγαπημένων μας celebrities (βλέπε Bella Hadid).

@claudianeacsumakeup Glossy Eyes ? ig:claudianeacsu #weteyes #wetmakeuplook #wetmakeup #glassskin #glossyeye #glossylip #glossymakeup #makeuptutorial #makeuptrick #fyp ♬ Circus – Britney Spears

Το φυσικό μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο υγιής και φωτεινή είναι το μακιγιάζ που θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή σου για τις πρωινές σου εξόδους και όχι μόνο, από εδώ και στο εξής. Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψεις! Πάμε να δούμε πώς θα επιτύχεις το απόλυτο glossy makeup look σε μόλις λίγα βήματα.

@daniellemarcan no makeup makeup. should I post part 2? Ib @xolizahbeauty #makeup #beauty #makeuproutine ♬ original sound – xolizahbeauty

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου
Η περιποίηση της επιδερμίδας σου πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ είναι το κλειδί, για να διασφαλίσεις ότι το δέρμα σου φαίνεται ενυδατωμένο, δροσερό και έτοιμο… για να λάμψει. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να προετοιμάσεις το πρόσωπό σου.

@i.an.ya.i ✨glossy makeup✨ #makeup -#makeuptrends #makeuphack #makeuptutorial ♬ оригинальный звук – Anya

Η απολέπιση είναι το μυστικό! Όσο πιο λεία είναι η επιδερμίδα σου, τόσο πιο εύκολη και smooth θα είναι η εφαρμογή του μακιγιάζ σου. Συνεχίζεις με τον καθαρισμό του προσώπου σου, εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα και το αντηλιακό και αφού περιμένεις λίγο να απορροφηθούν, ήρθε η ώρα για primer.
[embedded content]
Το primer βοηθά να διατηρείς το μακιγιάζ στη θέση του και να είναι πιο σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείς να το εφαρμόσεις και με τα δάχτυλα, κάνοντας ταυτόχρονα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπό σου. Μόλις στεγνώσει ξεκινάς με το makeup!
Επέλεξε κρεμώδη προϊόντα  
Τα κρεμώδη και υγρά προϊόντα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να επιτύχεις το glossy μακιγιάζ (creamy ρουζ, υγρά foundation και highlighters). Έχουν την ικανότητα να αναμειγνύονται πολύ καλύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τα τις πούδρες και έτσι το αποτέλεσμα φαίνεται πι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss