Glowy makeup look: πώς να πετύχεις την απόλυτη τάση μακιγιάζ του 2022 | ediva.gr

]]>

Η περιποίηση του προσώπου και το μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικές διαδικασίες για κάθε γυναίκα. Ειδικά αυτή τη χρονιά παρατηρούμε ότι μεγάλη σημασία έχει η σωστή ενυδάτωση και απολέπιση, ώστε να αποκτήσουμε την τέλεια επιδερμίδα. Ακόμα και να παραμελήσουμε το μακιγιάζ, το λαμπερό πρόσωπο είναι η απόλυτη τάση του 2022. Αν θέλεις, λοιπόν, να πετύχεις το glowy makeup look, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα.
Τα καλύτερα προϊόντα για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου

Όλα ξεκινούν με τον καθαρισμό του προσώπου μας. Συνεπώς, ένα καλό γαλάκτωμα είναι απαραίτητο για χρήση τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ). Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα από την Darphin είναι κατάλληλο για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ, ενώ είναι και ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Μπορείς να το βρεις στη μισή τιμή εδώ!
Απολεπιστικό προϊόν προσώπου

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι περιβαλλοντικοί ρύποι και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στο πρόσωπό μας πρέπει να απομακρύνονται. Για τον σκοπό αυτό ένα μόνο γαλάκτωμα ή μια λοσιόν δεν είναι αρκετά. Η χρήση κάποιου scrub ή μάσκας είναι απαραίτητη 2-3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και τον τύπο της. Αυτή η απολεπιστική κρέμα της Lierac καταπολεμά τους διεσταλμένους πόρους και τους καθαρίζει σε βάθος, προσφέρει λάμψη, ενώ βοηθάει και στην απομάκρυνση των σπυριών.
Θα τη βρεις σε τρομερή τιμή με -45% έκπτωση εδώ!
Τονωτική λοσιόν για glowy makeup look

Μία τονωτική λοσιόν προσώπου πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C είναι απαραίτητη για μια λαμπερή επιδερμίδα. Βοηθάει στη παραγωγή κολλαγόνου και την ενίσχυση της φωτεινότητας της επιδερμίδας.
Μπορείς να βρεις τη συγκεκριμένη λοσιόν εδώ!

Δες επίσης: Πώς να εφαρμόσεις σωστά τα προϊόντα περιποίησης προσώπου;
Serum λάμψης

Ένας ορός λάμψης προσώπου είναι το must προϊόν για την απόκτηση της λαμπερής και φωτεινής επιδερμίδας που πάντα επιθυμούσες. Το Bright Boost Illuminating Serum της Neutrogena ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, βοηθώντας στην πρόληψη της γήρανσης. Παράλληλα, χαρίζει λάμψη και καταπολεμά δυσχρωμίες και ατέλειες.
Μπορείς να το βρεις με -40% έκπτωση εδώ!
Eye patches για τόνωση και λάμψη

Αυτά τα eye patches της Natura Siberica είναι ιδανικά για την τόνωση και τη λάμψη που θέλουμε να πετύχουμε κάτω από τα μάτια μας. Η καφεΐνη που περιέχουν βοηθάει στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των σημαδιών κούρασης.
Μπορείς να τα αποκτήσεις με έκπτωση -40% εδώ!
Δες επίσης: 5 Τρόποι να ξεφορτωθείς τους πόρους στο πρόσωπο
Ενυδατική κρέμα για glowy makeup look

Η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητο προϊόν στην καθημερινή μας περιποίηση ακόμα κι αν λείπουν όλα τα άλλα. Η Vichy Aqualia Thermal είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει τόνωση, λάμψη και φρεσκάδα. Βοηθάει, επίσης, στη λείανση των λεπτών γραμμών, ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss