Γλυκά Νερά: Ολόκληρη η απόφαση-«καταπέλτης» για τον Αναγνωστόπουλο

Τριαπέντε σελίδες απαιτήθηκαν από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να περιγράψουν τους λόγους που οδήγησαν το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή χωρίς ελαφρυντικό και με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στο δια ταύτα της απόφασης των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας οι δικαστές στην 716/2022 απόφαση τους περιγράφουν τη σχέση του ζευγαριού, ενώ φαίνεται πως ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσαν στο περιεχόμενο του ημερολογίου, που τηρούσε ηλεκτρονικά η Καρολάιν και συγκεκριμένα τις σημειώσεις του χρονικού διαστήματος από τις 16 Νοεμβρίου 2019 έως και τις 14 Μαΐου 2020, που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο.
«Προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος εκδήλωνε με τρόπο υπερβολικό την ανησυχία του για την πορεία της εγκυμοσύνης και την υγεία του εμβρύου, με αποτέλεσμα να επιτείνεται η ανασφάλεια, η ανησυχία και το αίσθημα ανεπάρκειας, που ήδη ένιωθε η σύζυγος του λόγω της προγενέστερης αποβολής και της έλλειψης σχετικής εμπειρίας. Εκτός αυτού, η Καρολάιν είχε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η σχέση της με τον κατηγορούμενο ήταν δυσλειτουργική και να αμφιβάλλει για το μέλλον του γάμου της. Α το ημερολόγιο του θύματος προκύπτει ότι παρά την γέννηση του παιδιού τους, εκείνη είχε εκφράσει στον κατηγορούμενο την επιθυμία της για διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης τους και περαιτέρω είχε προβεί σε ενέργειες αναζήτησης κατοικίας» αναφέρουν οι δικαστές.

Από το σκεπτικό της απόφασης συνάγεται ότι η νεαρή κοπέλα ζούσε υπό τον απόλυτο έλεγχο του 34χρονου πιλότου. «Το ζευγάρι ήταν τελείως αποκομμένο από το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ ο κατηγορούμενος επιλέγοντας να μισθώσει σπίτι στα Γλυκά Νερά την απέκλεισε από την εξακολούθηση των σπουδών της αλλά κι από την ανάπτυξη οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας, θεωρούσε δεδομένη και αυτονόητη την παρουσία του σε κάθε συναναστροφή της συζύγου του με αποτέλεσμα να δημιουργείται σε εκείνη αίσθημα διαρκούς ελέγχου των κινήσεων της, ενώ της στερούσε μετρητά χρήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προβεί σε απλές συναλλαγές τις καθημερινότητας της».
Τα βήματα που τον πρόδωσανΣτην υπόθεση από την πρώτη στιγμή η τεχνολογία έδωσε πολλές απαντήσεις με τον Μπαμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο να μην απαντά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss