Γνήσιο Office 2021 από 14.13€! Windows 10 από 7.43€ στο Keysfan!

Το Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft και χρησιμοποιείται ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη desktop εφαρμογή στον κόσμο.

Η νέα έκδοση του Office είναι ταχύτερη και διαθέτει ορισμένες ευπρόσδεκτες προσθήκες – για παράδειγμα, το Excel διαθέτει τύπους (formulas) που επιστρέφουν αμέσως έναν πίνακα τιμών, μια συνάρτηση που επιστρέφει τη σχετική θέση ενός item σε μια σειρά κελιών και προσαρμοσμένες προβολές για μεμονωμένα φύλλα. Το Outlook αποκτά μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο, ταχύτερες αναζητήσεις, υποστήριξη stylus και πολλά άλλα. Θα διαπιστώσετε ότι το Office 2021 έχει μικρότερη καμπύλη εκμάθησης και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε γρηγορότερα! Μετά την αναβάθμιση, μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα στη δουλειά σας, αλλά θα βρείτε επίσης αρκετά νέα χαρακτηριστικά τα οποία αξίζουν το πρόσθετο κόστος απόκτησης. Το Office 2021 είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής σε πολλαπλές παρουσιάσεις σουίτες γραφείου.
Η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι 439,99 δολάρια. Στο Keysfan, μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση Office 2021 Professional με μόλις 27,36€! Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, το ηλεκτρονικό κατάστημα Keysfan λανσάρει διαφορετικούς τρόπους απόκτησης του Office, όπως ο πιο οικονομικός συνδυασμός 5PCs, με κάθε άδεια χρήσης του Office 2021 να έχει κόστος μόλις 14,13€! Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε συνδυασμό με τους φίλους ή την οικογένειά σας!

Γνήσιο Office 2021 από 1 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss