GNTM: Αποχώρησε ο γύπας – Δημοσθένης Τζουμάνης! Όσα πρέπει να ξέρεις για τη ζωή του (pics,vid)

Ο τελικός του Greece’s Next Top Model πλησιάζει! Καθώς οδεύουμε προς το τέλος οι απαιτήσεις από τους τέσσερις κριτές είναι όλο και περισσότερες και πλέον, οι διαφορές κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά, εκείνος που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στο concept της φωτογράφησης είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

Ο περιβόητος γύπας μπορεί να έδωσε σκληρή μάχη, όμως το ταξίδι του στο reality μοντέλων σταματάει εδώ. Ο Δημοσθένης Τζουμάνης ξεχώρισε ήδη από τις auditions του GNTM και έπεισε την επιτροπή να του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μπορεί να μην έχει τη στόφα του μοντέλου, όμως κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να φτάσει πολύ ψηλά στο διαγωνισμό. 

 

Ποιος είναι όμως ο Δημοσθένης Τζουμάνης;

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων και του real estate. Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και δηλώνει ανταγωνιστικός, τελειομανής και νικητής.

Ο ίδιος αποκαλείται «γύπας». Όπως είχε εξηγήσει στους κριτές, όταν βγαίνει έξω με τους φίλους του αυτός έχει αναλάβει να κάνει το «γύπινγκ», δηλαδή είναι εκείνος που προσεγγίζει πρώτα τις κοπέλες. Ο τρόπος του στο φλερτ, παραδέχτηκε ότι έχει ανταπόκριση.

Ο «γύπας» έχει σύντροφο και μάλιστα δηλώνει «καψούρης» μαζί της. Με την Κατερίνα είναι μαζί ένα χρόνο.  Όπως είπε η ίδια, σε συνέντευξη της, είναι πολύ εκδηλωτικός και της δείχνει συνεχώς πόσο την αγαπάει:

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Είχε κάνει μια κίνηση για «γύπινγκ», αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν με ενοχλεί αυτό το πράγμα καθόλου και ξέρω τον χαρακτήρα του. Είναι ανοιχτός, είναι αυθόρμητος, μπορεί να το κάνει αυτό σε διάφορες κοπέλες για πλάκα. Εδώ το κάνει στην κυρία Βίκυ Καγιά, δεν μπορώ να πω κάτι».

Στόχος του είναι να ζήσει το όνειρο του στο χώρο του modeling!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss