GNTM: Βγήκαν τα μαχαίρια μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη – Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM εκτός από έκπληξη προκάλεσε και κάποιες αναταραχές ανάμεσα στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού. Κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος πολλοί από τους συμπαίκτες του έδειξαν να χαίρονται κάτι που είναι απολύτως λογικό αφού ο νεαρός 22χρονος θεωρούνταν ένα από τα φαβορί.

Μετά το τέλος του επεισοδίου, μιλώντας οι παίκτες στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου” έδειξαν ξεκάθαρα πως το σπίτι πλέον είναι χωρισμένο σε δυο στρατόπεδα.

«Τον Πέτσα τον είχα βάλει στο στόχαστρο για να φύγει από το σπίτι από την αρχή. Αποδυναμώνεται η ομάδα τους, αλλά αδιαφορώ για τη συμπεριφορά τους απέναντί μας από ‘δω και πέρα», είπε ο Αιμιλιάνο, ο οποίος είχε κάνει αίσθηση που «πανηγύρισε» στο πλατό τη στιγμή της αποχώρησης του Πέτσα.

«Φαρμάκι» ‘όμως με τη σειρά του έριξε και ο Παναγιώτης ο τυροκόμος, λέγοντας ότι είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος που έφυγε άτομο που ήθελε να φύγει και τόνισε ότι θέλει να διώξει όσους αντιπαθεί, ώστε να του ανέβει η ψυχολογία και να τα πάει τέλεια στο σετ.

Από την άλλη η Ρασέλ που έκανε παρέα με τον Παναγιώτη Πέτσα δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της με την αντίδραση των συμπαικτών της και ανέφερε, «Με το που ανακοίνωσε το Βικάκι μου ότι μένει ο Σήφης, φώναξαν όλοι «Ναι!». Έδειξαν πόσο καταπιεσμένες ψυχές είναι και πόσο δειλοί που τα λένε μόνο από πίσω».

Ετικέτες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss