GNTM – Εμμάνουελ: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την οριστική του αποχώρηση από το reality μόδας (pics)

Ο Εμμάνουελ μπορεί να επέστρεψε δυναμικά στο Greece’s Next Top Model, ωστόσο δεν τα κατάφερε να παραμείνει και εχθές αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα από το reality μόδας. Ο Εμμάνουελ και η Λία είχαν το disadvantage της Παρασκευής, ωστόσο δυστυχώς ο Εμμάνουελ ήταν αυτός που δεν είχε την καλύτερη επίδοση και είδε την πόρτα της εξόδου.

Λίγο αργότερα από την τηλεοπτική προβολή της αποχώρησής της, ο πρώην παίκτης του GNTM έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή αλλά και δηλώνοντας πως ανυπομονεί να τον… ξαναγνωρίσουμε!

“The Journey just begins● Πρωτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι ελεγα στην τηλεόραση! Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τυχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες…

(Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που εκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Εχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω ολους εσας αλλα κι να με ξαναγνωρισετε” έγραψε χαρακτηριστικά ο Εμμάνουελ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss