GNTM – Μαρινέλα και Σήφης: H ζωή τους και ο έρωτας τους – Χαμός στο twitter για το ζευγάρι (pics, video)

Ένας έρωτας γεννήθηκε μέσα στο σπίτι του GNTM. Ο Σήφης Φαραντάκης και η Μαρινέλα Ζύλα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, είναι το πρώτο ζευγάρι του reality μόδας. Οι δυο τους κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί στη δοκιμασία αποχώρησης, σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής έπρεπε να να αποδώσουν μία ανέμελη βόλτα στο φωτογραφικό φακό.

Τα υπονοούμενα και οι μπηχτές δεν έλειψαν τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο και από τους κριτές. «Νομίζω μεταξύ τους κάτι παίζει, δεν ξέρω… Το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά!» σχολίασε ο Δημοσθένης για το ζεύγος του GNTM. Δες εδώ τι ακριβώς ειπώθηκε. 

Kατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ο Γιώργος Καράβας διέκρινε τη χημεία των δύο παιδιών, ενώ και οι coaches δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός. Ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε πως ταιριάζουν και διαπίστωσε πως κάτι υπάρχει μεταξύ τους, ενώ η Ζενεβιέβ τα είπε όλα με ένα τραγούδι! “Love is in the air”! Η Ρασέλ, η οποία συγκατοικεί με το ζευγάρι, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πουλιά στον αέρα πιάνετε και που να έρθετε στο σπίτι να δείτε τι χημεία υπάρχει”! 

Η Μαρινέλα αναφορικά με …τη συνεργασία τους στη φωτογράφηση δήλωσε: Δύο Κρητικοί πιστεύω ότι το έχουνε, όλο αυτό το vibe είναι πολύ θετικό! Με τον Σήφη είμαστε αρκετά κοντά. Ταξιδεύαμε μαζί από τα bootcamps και όλη αυτή την περίοδο είμαστε κοντά.

Δες το βίντεο

 

Πάμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το ζευγαράκι του GNTM που, όπως φαίνεται, εκτός από την Κρήτη τους συνδέουν κι άλλα….

Η Μαρινέλα Ζύλα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Αλβανία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Από 9 ετών ασχολείται με το χορό και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. Στο ενεργητικό της μετράει πολλές διακρίσεις σε latin-ballroom αγώνες, ενώ είναι και πρωταθλήτρια Αλβανίας. Δες εδώ στιγμιότυπα από την καριέρα της

Εξοικειωμένη με τις υψηλές απαιτήσεις και την αυστηρή κριτική, ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που τη φοβίζει. Με μεγαλύτερο αντίπαλο τον εαυτό της, επιδιώκει συνεχώς να ξεπερνά τα προσωπικά της όρια, όπως έκανε και στη δοκιμασία της γυμνής φωτογράφησης, που παρά τις δυσκολίες απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές. Το GNTM είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Άφησε πίσω τους γονείς και τον αδελφό της, που θα της λείψουν πολύ και μπήκε δυναμικά στο διαγωνισμό. Δες εδώ την πρώτη audition της. 

Ο Σήφης Φαραντάκης είναι επίσης 20 ετών και έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης. Κληρονόμησε την αγάπη για τον αθλητισμό από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας. Ο ίδιος σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία αλλά τον κέρδισε το κολύμπι και το γυμναστήριο. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την πεζοπορία στα βουνά της Κρήτης, το ψαροντούφεκο και το να παίζει βιολί. Δες τον εδώ σε Κρητικό γλέντι.

Τη δήλωση συμμετοχής για το GNTM την έκανε ο αδελφός του, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητές του και τον στηρίζει σε αυτή την επιλογή του. Αν και ο Σήφης δεν θεωρούσε ότι θα μπορούσε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, πλέον ο στόχος του είναι να καταφέρει να φτάσει στη δεκάδα και από εκεί βήμα – βήμα, να βρεθεί στον τελικό. Διάβασε εδώ περισσότερα για τον Σήφη

Μετά τη χθεσινή κοινή δοκιμασία της Μαρινέλας και του Σήφη, οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το love story που έχει γεννηθεί στο GNTM! 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss