GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ ξετρέλανε τους κριτές με τις πόζες του στην πισίνα και επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί! (video)

Μπορεί να πέρασαν εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια από τις auditions του GNTM 3, ωστόσο, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φαίνεται πώς διαθέτει το κάτι παραπάνω. Ο μόλις 20 ετών μιγάς, με καταγωγή από την Ρωσία αλλά και την Νέα Γουινέα, με το που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, θεωρήθηκε σίγουρο ότι θα περάσει στην επόμενη φάση. Κι έτσι έγινε! Το πανέμορφο μοντέλο, με τα γαλάζια μάτια, πήρε τέσσερα “ναι”, κάνοντας πόζες και εντυπωσιάζοντας τους κριτές.

Το βράδυ της Τρίτης, οι 40 υποψήφιοι του GNTM 3 που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη 2η φάση του bootcamp, που δεν είναι άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση. Αγόρια και κορίτσια, φορώντας λευκά μαγιό, κλήθηκαν να δείξουν την αισθησιακή τους πλευρά στην πισίνα, ποζάροντας για τον διακεκριμένο φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Ο Ηρακλής μπήκε με αέρα νικητή στο set και ξετρέλανε τους κριτές, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Το ίδιος, βέβαια, έκαναν και αρκετοί από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι γνωρίζουν το πόσο “δυνατός” παίκτης είναι ο 20χρονος.

“Θεϊκό, συγκλονιστικό… Ανάψαμε!”, αναφώνησε η Ζενεβιέβ όταν τον είδε να ποζάρει, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός συμφώνησε μαζί της, λέγοντας: “Τέλειο! Μπράβο αγόρι μου…”. Ο Άγγελος Μπράτης έπειτα σχολίασε: “Είναι ο μόνο που έχει πιάσει το να είναι sexy και flirty” και η Βίκυ Καγιά ανέφερε: “Είναι πολύ exotic αυτό το αγόρι. Ωραίος…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss