GNTM – Παναγιώτης Πέτσας: Δες πως ήταν πιο μικρός – «Ζύγιζε 130 κιλά και τώρα είναι στο GNTM», εξομολογείται ο πατέρας του (pics, vid)

Ο Παναγιώτης Πέτσας κατάφερε να ξεχωρίσει από τις auditions του GNTM. Ο 22χρονος αν και δεν είχε ασχοληθεί με το modelling, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές και να κερδίσει μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.  Στην πρώτη δοκιμασία μάλιστα τα πήγε καλύτερα κι από κάποιους επαγγελματίες!

Ο πατέρας του Παναγιώτη μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το χαρακτήρα του γιου του, για την προσπάθεια που έκανε να χάσει βάρος και για τα όνειρα του. «Ο γιος μας είναι ένα μικρό θαύμα» δήλωσε, δείχνοντας πόσο υπερήφανος αισθάνεται για εκείνον. 

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης κάνει αυτό που του αρέσει και είναι ο εαυτός του. Για την ώρα, τουλάχιστον, είναι το παιδί μας, αυτός που ξέρουμε! Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτό είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει», ανέφερε γεμάτος καμάρι ο μπαμπάς του.

O Παναγιώτης σε μικρότερη ηλικία

«Ξεκίνησε πριν από τρία, τέσσερα χρόνια να θέλει να κάνει πράγματα για την εικόνα του να αδυνατίσει, να φτιάξει το σώμα του. Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι, που κάνει αυτό που θέλει τώρα. Άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης. Εγώ αντλώ δύναμη από τον γιο μου και είναι ο ήρωας μου» εξομολογήθηκε ο κύριος Βασίλης Πέτσας.

Όταν ο Παναγιώτης του εξέφρασε την επιθυμία να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM, εκείνος του απάντησε: «Να κάνεις αυτό που θέλει η καρδιά σου» και προσέθεσε μιλώντας για το γιο του: «είναι ένα χαρισματικό παιδί, τον εμπιστευόμαστε πολύ».

Το πάθος του Παναγιώτη είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με σχέδια. Το ίδιο πάθος έχει και ο πατέρας του.  Η άλλη μεγάλη αγάπη του 22χρονου, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες. 

Δες στο βίντεο όσα δήλωσε ο μπαμπάς του Παναγιώτη:

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss