GNTM – Παναγιώτης Πέτσας: Όσα θες να ξέρεις για τον παίκτη που αποχώρησε – Πώς από 130 κιλά κατάφερε να γίνει μοντέλο (pics,vid)

Στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα επίδοξα top models ήρθαν αντιμέτωπα -κυριολεκτικά- με τις φοβίες τους, καθώς τα κλικς ήταν πορτρέτα ομορφιάς με αξεσουάρ προσώπου… ζωύφια! Το ζητούμενο ήταν να ποζάρουν με attitude ως “ξεπεσμένοι” αριστοκράτες στο φακό του Αποστόλη Κουκουσά, διατηρώντας παράλληλα την ψυχραιμία τους απέναντι στους ανεπιθύμητους και ενδεχομένως αποκρουστικούς «παρτενέρ» τους. Βέβαια, η συγκεκριμένη δοκιμασία έφερε αντιδράσεις στα social media.

Μετά τη φωτογράφιση, οι 17 παίκτες εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές και είδαν τις φωτογραφίες τους. Δυστυχώς, όμως, ένας δεν κατάφερε να πάρει φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά. Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν αυτός που αποχώρησε σήμερα από το GNTM, κι ας κατάφερε να φωτογραφηθεί, έχοντας πάνω στο πρόσωπό του… κατσαρίδες. Για κάποιους θεωρήθηκε η απόλυτη ανατροπή, μιας και το νεαρό μοντέλο αποτελούσε ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Πέτσας

Ο Παναγιώτης Πέτσας κατάφερε να ξεχωρίσει από τις auditions του GNTM. Ο 22χρονος, αν και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το modelling, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές και να κερδίσει μία θέση στο σπίτι του reality μόδας. Στην πρώτη δοκιμασία, μάλιστα, εκείνη της γυμνής φωτογράφισης, τα πήγε καλύτερα κι από κάποιους επαγγελματίες!

Ο ίδιος θέλει να ασχοληθεί με το modelling γιατί τον εξιτάρουν τα ταξίδια και οι άνθρωποι, που θα γνωρίσει μέσα από το χώρο. Το πάθος του είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με σχέδια. Η άλλη μεγάλη του αγάπη, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες. Σε 10 χρόνια ονειρεύεται να έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να λανσάρει το δικό του brand ρούχων. 

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Πέτσας σε πιο μικρή ηλικία ζύγιζε 130 κιλά! Το νεαρό μοντέλο κατάφερε με πείσμα και επίμονη να χάσει τα περιττά κιλά, να γυμναστεί και να καταφέρει να αποκτήσει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μπει στον διαγωνισμό μόδας.

«Ξεκίνησε πριν από τρία, τέσσερα χρόνια να θέλει να κάνει πράγματα για την εικόνα του να αδυνατίσει, να φτιάξει το σώμα του. Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι, που κάνει αυτό που θέλει τώρα. Άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης. Εγώ αντλώ δύναμη από τον γιο μου και είναι ο ήρωας μου» είχε εξομολογηθεί πριν μερικές ημέρες ο πατέρας του μοντέλου, Βασίλης Πέτσας.

Δες φωτογραφίες από τα social media του παίκτη που αποχώρησε από το GNTM:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss