GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: Η 19χρονη τσιγγάνα έχει τρεις καλλονές αδελφές που της μοιάζουν εκπληκτικά (pics)

Με την τσιγγάνικη ομορφιά της η Παρασκευή Κερασιώτη κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή καθώς και οι 4 κριτές του GNTM της έδωσαν το πράσινο φως να κάνει πραγματικότητα ένα από τα εφηβικά της όνειρα, να γίνει μοντέλο. Το TLIFE μίλησε με αγαπημένο της πρόσωπο, από το φιλικό της περιβάλλον, το οποίο περιέγραψε το χαρακτήρα της, τα παιδικά της χρόνια, τη δυνατή σχέση με τις άλλες τρεις αδελφές της, μάλιστα η μία είναι αθλήτρια στίβου.

Η μελαχρινή Ρομά με την εξωτική ομορφιά γεννήθηκε, σε ένα συνοικισμό, ο οποίος βρίσκεται έξω από την Πάτρα. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας πέρασε φτωχικά, παιδικά, χρόνια παίζοντας με τις αδελφές της, στις αλάνες του καταυλισμού.

Σύμφωνα με όσα μας είπε αγαπημένο της πρόσωπο, κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν τα παιδιά των Ρομά να μην πηγαίνουν σχολείο, εκείνη πήγε, παρά το γεγονός, όπως ανέφερε κοντινό της άτομο βίωσε το ρατσισμό, λόγω της καταγωγής της. ”Τα παιδιά δεν της φέρονταν καλά, όταν ήταν πιο μικρή, της έκαναν άσχημα σχόλια για τη φυλή μας, την κοροϊδευαν και την έβαζαν στο περιθώριο, λέγοντας στα άλλα παιδιά, να μην παίζουν μαζί της” όπως είπε στο Tlife, φίλη της, Στήριγμα της ήταν οι αδελφές της. 

Μάλιστα όταν έφυγε με την οικογένειά της από τον καταυλισμό και εγκαταστάθηκαν με τα πράγματα τους και τα λίγα υπάρχοντά τους σε σπίτι ήταν στην αρχή, κάτι πρωτόγνωρο, για εκείνη και τις αδελφές της, όπως ανέφερε η παιδική της φίλη. Η Παρασκευή δεν σκέφτεται το γάμο, ούτε και θέλει να παντρευτεί, άμεσα, όπως λέει η φίλη της, αυτό που θέλει είναι να ανοίξει τα φτερά της, στο χώρο της μόδας και να γίνει ένα επιτυχημένο μοντέλο. Με τις αδελφές της Μαρία, Γαβριέλα και Ελένη έχει μια ξεχωριστή σχέση σε εκείνες εκμυστηρεύεται όλα της τα μυστικά.

Η αδελφή της, Μαρία Κερασιώτη ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο έχοντας σημειώσει σημαντικές επιδόσεις στα 100 μέτρα. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια άνηκε στην Παναχαϊκή Στίβου. 

Για την Παρασκευή, η μικρούλα ανιψιά της είναι η ζωή της, όπως έχει πει και σε ανάρτησή της στο instagram. Μάλιστα σε λίγο καιρό η όμορφη τσιγγάνα θα γίνει και πάλι θεία, αφού η 20χρονη αδελφή της θα γίνει μαμά και πάλι στο δεύτερο παιδί της.

Η Παρασκευή όπως μας είπε η φίλη της, παρά το γεγονός ότι λατρεύει τα παιδιά, στο μυαλό της, το σενάριο του γάμου μοιάζει μακρινό. Σύμφωνα με τη φίλη της, η νεαρή παίκτρια του GNTM δεν θέλει να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, όπως είθισται να συμβαίνει με τα κορίτσια της φυλής της. 

Στις φωτογραφίες που βλέπεις είναι η Παρασκευή σε ανέμελες στιγμές με τις αδελφές της.

Μέσα στο σπίτι του GNTM η Παρασκευή είναι διακριτική, αποφεύγει τις κόντρες, κρατά χαμηλούς τόνους και όπως λέει στενή της φίλη ίσως να ντρέπεται κιόλας για κάποιες extreme εμφανίσεις που κάνουν οι παίκτες. Γενικά είναι ένα ήρεμο κορίτσι όπως λέει πρόσωπο  που την ζει από κοντά,  δεν της αρέσει να μπλέκει σε ίντριγκες και καβγάδες. Εδώ και δύο χρόνια η Παρασκευή παρακολουθούσε φανατικά το ριάλιτι της μόδας και όπως είπε στο TLIFE μία από τις φίλες της εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να λάβει μέρος στο GNTM γεγονός που εξέπληξε ακόμη και την οικογένειά της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss