GNTM: Όταν ο Έντουαρντ Στεργίου πρωταγωνιστούσε σε γνωστή διαφήμιση τσίχλας

Ο Έντουαρντ Στεργίου είναι ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Από τη φάση των auditions του ριάλιτι μόδας πέρασε με τρία “ναι” από την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ είχε ένα “όχι” από το Δημήτρη Σκουλό. Στις πρώτες φωτογραφήσεις του GNTM, o Έντουαρντ, όντας επαγγελματίας μοντέλο, ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοσή του. Έτσι παραμένει στο παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και διεκδικώντας όπως οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι το μεγάλο έπαθλο.

Ο 24χρονος Έντουαρντ γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται, μια ερωτική απογοήτευση στάθηκε ως αφορμή για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Πριν μπει στο χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό. Η αναγνωρισιμότητα που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, αποτέλεσε το κίνητρο για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας.

Ο Έντουαρντ πριν την συμμετοχή του στο GNTM, στο πλαίσιο της επαγγελματικής ενασχόλησής του με το μόντελινγκ, είχε πρωταγωνιστήσει και σε γνωστή διαφήμιση τσίχλας που είχε προβληθεί στην τηλεόραση. Μάλιστα το νεαρό μοντέλο είχε δημοσιεύσει το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ, στο οποίο συμμετείχε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss