GNTM 5 : Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε έξαλλους τους κριτές – Το μοντέλο που «έριξε λάδι στη φωτιά»

H Σοφία Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη με τους υπόλοιπους κριτές και με δυνατή φωνή άρχισε να λέει την άποψή της

Σε ηλικία μόλις 23 χρονών, η νεαρή Νικόλ κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM. Αρχικά το αδύνατο κορμί της αλλά και το όμορφο πρόσωπο της «κέρδισαν» την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.
Η 23χρονη Νικόλ, ταξίδεψε από τον Καναδά για να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM αφού ο μάνατζερ της, της τόνισε πως πρέπει να φτιάξει το book της και να επιλέξει μια μικρή αγορά και γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αυτό που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM δεν ήταν οι πόζες της αλλά το γεγονός πως ήδη είναι παντρεμένη δυο χρόνια αφού παντρεύτηκε στα 21 της χρόνια.

«Είσαι ήδη μοντέλο», της σχολίασε ο Τάσος Σωφρονίου.

«Γιατί παντρεύτηκες;», την ρώτησε η Σοφία Χατζηπαντελή. «Ερωτευτήκαμε και θέλαμε να το κάνουμε πιο επίσημο», είπε το νεαρό μοντέλο. Η 23χρονη Νικόλ πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι».
Ένταση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τους κριτές
Μόλις η νεαρή κοπέλα έφυγε από το πλατό τότε η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να πει την άποψη της για τη λέξη divercity. Το μοντέλο έγινε έξαλλο με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη λέξη και τόνισε πως η νεαρή κοπέλα που πέρασε από μπροστά τους δεν πρόκειται να αλλάξει τη μόδα.
Τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η Βίκυ Καγιά προσπάθησαν να εξηγήσουν στην Σοφία Χατζηπαντελή πως η νεαρή κοπέλα αυτή είναι διαφορετική και όμορφη. Για την Σοφία Χατζηαπαντελή όμως το νεαρό μοντέλο που εμφανίστηκε πριν μπροστά της δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.

«Θέλω να δω μοντέλα όχι κρεμάστρες. Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα;», φώναξε η Σοφία Χατζηπαντελή. «Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε την ομορφιά» σχολίασε ο Γιώργος Καράβας.
Η Σοφία Χατζηπαντελή συνέχισε για πολύ ώρα και με δυνατή φωνή να λέει την άποψή της με τον Τάσο Σωφρονίου να φουντώνει και να προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν είναι σωστό αυτό που λέει χωρίς όμως να φαίνεται πως την έπεισε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss