GNTM 5: «Λύγισε» η Μιχαέλα – «Τα πηγαίνω καλά και η Μάρα όχι τόσο»

Ηημέρα που περίμεναν πολλές από τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι του GNTM 5 ήρθε, μιας και τους δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

To βράδυ της Δευτέρας, οι διαγωνιζόμενες στο σπίτι του GNTM 5 είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι περισσότερες από αυτές συγκινήθηκαν ενώ η Μιχαέλα Νόβακ-Μαρλή, ξέσπασε σε κλάματα, όταν άκουσε τον σύζυγό της, Γιώργο στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου.
Η Μιχαέλα φάνηκε αρκετά προβληματισμένη μιας και συμμετέχει στο παιχνίδι μαζί με την κόρη της, Μάρα, η οποία τις τελευταίες μέρες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

«Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο καλά», είπε για την κόρη της στον σύζυγό της. «Τώρα χάνεται ο σκοπός μου, εγώ γι’ αυτό ήρθα μέσα στο παιχνίδι, όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου, αν την διώξουν δεν θέλω να κάτσω» πρόσθεσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο σύζυγός της, της απάντησε: «Όχι αγάπη μου, δεν γίνεται έτσι, να μάθει και η Μάρα να παλεύει και να αγωνίζεται. Και στη ζωή της, αύριο – μεθαύριο που θα πάει στη δουλειά της, τι θα λένε οι άλλοι; “Ας μην πάμε εμείς καλά για να τα πηγαίνει καλά η Μάρα;” Όχι, να μάθει να αγωνίζεται, να βελτιώνεται, η ζωή έτσι είναι».

Τότε, η διαγωνιζόμενη κατέληξε, λέγοντας: «Θα τα λέω και εγώ συνέχεια από μέσα μου και θα προσπαθήσω να τα πιστέψω και εγώ, έτσι ώστε να μην τα παρατήσω σε περίπτωση που αποχωρήσει η κόρη μου».
Σχετικές ειδήσεις
«GNTM»: Αλλάζει ημέρες προβολής πριν τον τελικό
Μόνο γούρι δεν έφερε στους νικητές ο τίτλος του GNTM

«GNTM»: Όλες οι λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss