GNTM: Η Εύη ξεσπά σε κλάματα – Γκάζια και αδρεναλίνη στο αποψινό επεισόδιο

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM ήταν γεμάτο ανατροπές, αφού τρεις πρώην παίκτριες επέστρεψαν στο σπίτι, ενώ οι δοκιμασίες δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο.

Η Αγάπη Olagbegi, παρόλο που επέστρεψε δυναμικά, δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, η Ξανθούλα Τζερεφού αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM για λόγους υγείας και η Έλντα Λάσκα κατάφερε να έχει την καλύτερη φωτογραφία..

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο

Καθώς οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και ο κλοιός στενεύει για τα κορίτσια του GNTM, οι διαγωνιζόμενες θα κληθούν απόψε να δοκιμαστούν σε δύο διαφορετικά concepts.

Αρχικά, θα πρέπει να αναπαραστήσουν κάποια επαγγέλματα στην πιο fashion εκδοχή τους, χρησιμοποιώντας props και αντικείμενα από το σπίτι, ενώ τα κορίτσια θα έχουν και ρόλο φωτογράφου, φωτογραφίζοντας η μία την άλλη. Έπειτα, θα ακολουθήσει η δοκιμασία αποχώρησης, κατά την οποία τα κορίτσια θα πρέπει να αψηφήσουν τον φόβο τους για την ταχύτητα και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να γίνουν το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια θα αναμετρηθούν με τα γρήγορα αυτοκίνητα, καθώς θα είναι συνοδηγοί του Κώστα Στεφανή μέσα σε ένα Mustang, το οποίο θα ανεβάσει επικίνδυνα στροφές. Τα μοντέλα θα πρέπει, μετά από την ριψοκίνδυνη βόλτα τους, να ποζάρουν με δυναμισμό και σέξι βλέμμα στον φακό του Μάριου Γκαβογιάννη.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα αυτοκίνητα, μία κοπέλα θα ξεσπάσει σε κλάματα μη αντέχοντας την πίεση του παιχνιδιού, αλλά και τα απογοητευτικά σχόλια της κριτικής επιτροπής. Όπως βλέπουμε και στο trailer παρακάτω, η Εύη Ιωαννίδου θα λυγίσει και θα πει τα παράπονά της on camera. Ποια κοπέλα δεν θα τα καταφέρει και θα αναγκαστεί να αφήσει το σπίτι του GNTM απόψε;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss