«GNTM»: «Μάλωσα με την παραγωγή και έβαλαν τις χειρότερες μου στιγμές για να με ξεφτιλίσουν»

Έντονη κριτική στο GNTM άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα γέλια της Ζενεβιέβ για το αρτικόλεξο «Πα.Πει.», αλλά και την περίπτωση της κοπέλας με τη νευρική ανορεξία.

«Είναι όλα γνωστά στην κριτική επιτροπή, ξέρει το ID κάθε παίκτη»

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι δύο άκομψα. Ατυχές να κάνουμε “πα-πα-πα” για το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κακό χιούμορ, το κόβεις στο μοντάζ. Είναι όλα γνωστά στην κριτική επιτροπή, ξέρει το ID κάθε παίκτη. Γνωρίζανε ότι η κοπέλα έχει νευρική ανορεξία. Είναι κατευθυνόμενη η ερώτηση για το αν θα ξύριζε τα μαλλιά της.

«Στήνεις την καλή πράξη»

«Τον ξεψαχνίζει η επιτροπή. Στήνεις την καλή πράξη. Τηλεόραση είναι. Να μην ανεμίζει τα μαλλιά της η Ζενεβιέβ σαν άγριο άτι. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών πρώτος. Είναι γραμμένο όμως και θα έπρεπε να την προστατέψουν» είπε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής.

Η καταγγελία διαγωνιζόμενης του «GNTM»

Επιπλέον, η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε την καταγγελία μίας υποψήφιας στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων, της Ολυμπίας Χριστοφορίδου, η οποία είπε ότι έχει ύψος 1.72,6.

καταγγελία παίκτριας
© ΑΝΤ1

«Θα κάνω expose την παραγωγή»

«Ότι βλέπετε στα ριάλιτι είναι σκηνοθετικό. Θα κάνω expose την παραγωγή ότι με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα και κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια, προσπάθησε να βγάλει εμένα ηλίθια, μπας και γελάσετε λίγο», δήλωσε η ίδια.

«Δεν είχα σκοπό να πάω»

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ολυμπία Χριστοφορίδου: «Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και κράτησαν μόνο τα 10 δευτερόλεπτα. Δεν είχα σκοπό να πάω».

«Έβαλαν τις χειρότερες μου στιγμές»

«Ο μόνος λόγος που πήγα ήταν η αναγνωρισιμότητα, γιατί έχει μεγάλη τηλεθέαση. Μάλωσα με την παραγωγή και έβαλαν τις χειρότερες μου στιγμές για να με ξεφτιλίσουν» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss