GNTM Spoiler: Αυτό είναι το πρώτο κορίτσι που αποχωρεί από το ριάλιτι

Απόψε το βράδυ, θα δούμε τις παίκτριες του GNTM 5 να ξεκινούν το «ταξίδι» τους.

Οι οντισιόν και τα bootcamp του «GNTM 5» ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, οι κριτές ανακοίνωσαν τα 21 μοντέλα που μπαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι, ενώ στο αποψινό επεισόδιο στις 21.00 θα δούμε τις παίκτριες να ξεκινούν το «ταξίδι» τους.
Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, οι coaches Χρήστος Μπίρμπας και Μαίρη Βιτινάρος υποδέχονται τις παίκτριες ενώ λίγο αργότερα αρχίζει και η πρώτη δοκιμασία… που μόνο εύκολη δεν είναι. Τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να ανέβουν σε μία κούνια που αιωρείται σε μεγάλο ύψος και να φωτογραφηθούν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν είναι λίγα τα κορίτσια που δυσκολεύονται.

Έτσι, όταν οι κριτές και οι παίκτριες οδηγούνται στο στούντιο για τη διαδικασία αποχώρησης, κάποιες λυγίζουν με τα σχόλια που ακούνε. Η πιο αδύναμη προσπάθεια, σύμφωνα με τις διαρροές, είναι αυτή της Άννας Βενετσανάκη. Η 47χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία είχε συγκινήσει εξαιρετικά τη Βίκυ Καγιά με την ιστορία ζωής της και την κακοποίηση που είχε δεχτεί, θα αποτελέσει την πρώτη αποχώρηση για φέτος.

Η 47χρονη μητέρα τριών παιδιών, Άννα Βενετσανάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Έλενα Χριστοπούλου: «Αυτός δεν είναι ο Άγγελος Μπράτης που ξέρω»
GNTM 5: Η 18χρονη Ουκρανή με τη λεύκη που κέρδισε τους κριτές
Χατζηπαντελή: «Γιατί κάποιος να είναι θυμωμένος επειδή έχω 2-3 τρίχες ανάμεσα στα μάτια;»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss