Godeal24 Mid-Year Sale: Γνήσιο Office 2021 από 13,05€ και Office 2021 για Mac από μόλις 28.99€

Στο Mid-year Sale της Godeal24, το γνήσιο Office 2021 Pro Plus κοστίζει μόνο 24,25€, εξοικονομώντας σας έως και 90% της αρχικής του αξίας. Αν θέλετε να το εγκαταστήσετε για πολλαπλούς υπολογιστές ή να το αγοράσετε μαζί με φίλους, το πακέτο Office 2021 για 5PCs είναι η καλύτερη προσφορά την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε με μόλις 13,05€/PC. Μην ανησυχείτε για αυτή τη τόσο χαμηή τιμή που μπορείτε να βρείτε στο Godeal24!

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και να χρησιμοποιήσετε το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης που αγοράσατε από το Godeal24. Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η ενεργοποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό χωρίς πρόβλημα και χωρίς να ανησυχείτε για τον τρόπο λήψης του. Η Godeal24 είναι μεταπωλητής software υπολογιστών για την παγκόσμια αγορά, η Godeal24 εγγυάται ότι κάθε άδεια χρήσης που πωλείται είναι γνήσια και ασφαλής! Ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η Godeal24 παρέχει 7/24 υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

image.jpeg

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: MS Office 2021 από 13.05€

Προς το παρόν, τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα εκεί έξω και αν θέλετε να αναβαθμιστείτε δωρεάν στα Windows 11, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμη και αν το Microsoft Store δεν πωλεί πλέον τη σειρά Windows 10, μπορείτε να αγοράσετε μια γνήσια και φθηνή άδεια χρήσης των Windows 10 Pro στο Godeal24 με μόλις 7,25€!

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σήμερα!

Έως και 50% έκπτωση σε περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50″)

>>> Περισσότερα

Περισσότερα PC Tools στην καλύτερη τιμή!

Ανακαλύψτε άλλα πακέτα >>>

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  “Billing Information”.

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το “CWALLETCO” στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο “Continue”.

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order”.

image.jpeg

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο “Choose payment methods”.

image.jpeg

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.jpeg

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: service@godeal24.com

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss