Godeal24 Summer Special Sale: Άδειες Windows 10 από €5,99!

Η Microsoft θα τερματίσει την επίσημη υποστήριξη των Windows 8.1 τον Ιανουάριο του 2023 κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει μετά το διάστημα αυτό κάποια νέα ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας από τη στιγμή που κάθε λογισμικό πρέπει να ενημερώνεται. Πάντως πριν έρθει αυτή η μέρα, μπορείτε να αναβαθμιστείτε στα Windows 10, το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα. Αν και τα Windows 11 ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, η Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα υποστηρίζει τα Windows 10 μέχρι το τέλος του 2025, με τους χρήστες να μη χρειάζεται να ανησυχούν για ενημερώσεις ασφαλείας για αρκετό καιρό ακόμα.
Θέλετε να αποκτήσετε μια άδεια χρήσης Windows ή Office σε εξαιρετική τιμή;
Αν ο υπολογιστής σας δεν υποστηρίζει τη δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10, μη χάσετε το Godeal24 Summer Sale. Τα Windows 10 κοστίζουν $199,99 στο Microsoft Store όμως μόλις 7,24€  στο Godeal24! Αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε πολλαπλούς υπολογιστές ή να αγοράσετε άδειες με τους φίλους σας, μπορείτε να αγοράσετε μια 5πλη άδεια για αντίστοιχα συστήματα Windows 10, με κόστος άδειας 5,99€! Και μη ξεχνάτε ότι η Microsoft υποστηρίζει εντελώς δωρεάν την αναβάθμιση στα Windows 11 από τα Windows 10! Η τελευταία έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft, το O …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss