Golden Globes: Η Kiernan Shipka φόρεσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα 10 χρόνια μετά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 78η απονομή των Χρυσών Σφαιρών τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021. Αρκετοί stars έδωσαν το παρόν έστω και virtual λόγω της πανδημίας με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά εντυπωσιακά looks. Η πρωταγωνίστρια του C.A.O.S (Chilling Adventures of Sabrina) που κάνει θραύση στο Netflix, Kiernan Shipka, έκανε την πιο πρωτότυπη και απρόσμενη ενδυματολογική επιλογή.

Η νεαρή ηθοποιός, φανερά επηρεασμένη από την συνάδελφό της, Janury Jones (η οποία πόζαρε στο iconic Versace φόρεμά της), αποφάσισε να φορέσει το ίδιο ακριβώς φόρεμα με το οποίο είχε παρευρεθεί στα Golden Globes του 2011. Ναι, κι όμως!

Το πιο εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι πως πριν 10 χρόνια η Kiernan ήταν μόλις 11 ετών ενώ σήμερα έχει κλείσει το 21ο έτος. Το mini μπορντό φόρεμα δημιουργία Papo d’ anjo της ταιριάζει πολύ και μας θυμίζει έντονα το look της Sabrina. Το μόνο σίγουρο είναι πως η γλυκιά Kiernan μεγάλωσε και ομόρφυνε πολύ. Εμείς αναμένουμε να δούμε τι θα φορέσει σε μελλοντικές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Δες επίσης: Η Sarah Hyland άλλαξε χρώμα μαλλιών και δύσκολα θα την αναγνωρίσεις

H Kiernan μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη κοπέλα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας ηθοποιού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss