Golden Globes 2021: Η Amanda Seyfried φόρεσε κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων

Η ηθοποιός ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 78η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, προσαρμοσμένη πλήρως στα δεδομένα της covid-19 εποχής. Η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη, αίγλη και φυσικά εντυπωσιακές παρουσίες των stars, που έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Στόχος τους να φύγουν από την τελετή με κάποιο αγαλματίδιο για τις υποκριτικές τους ικανότητες ωστόσο η ενδυματολογική εικόνα αρκετών ηθοποιών άξιζε σίγουρα Χρυσή Σφαίρα.

Στην κορυφή της λίστας των πιο καλοντυμένων της βραδιάς βρέθηκε η Amanda Seyfried, φορώντας μια υπέροχη δημιουργία Oscar de la Renta. H maxi τουαλέτα της σε κοραλλί χρώμα ήταν η επιτομή της κομψότητας και ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ.

Ωστόσο αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον μας ήταν τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει για να ολοκληρώσει το look της. Η Seyfried εμφανίστηκε με ένα εκτυφλωτικό choker της γνωστής εταιρίας διαμαντιών Forevermark 12 καρατίων και κίτρινα σκουλαρίκια 10 καρατίων.

Το συνολικό κόστος των κοσμημάτων ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια και αυτό δεν μας εκπλήσσει καθόλου αφού όπως λέει και το ρητό: Τα διαμάντια είναι παντοτινά. Η ηθοποιός τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου ρόλου, έμεινε όμως ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας για το ακαταμάχητο στυλ της.

Δες επίσης: Αυτή είναι η It Bag του 2021 σύμφωνα με τις αγαπημένες μας Ιnfluencers

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @forevermark

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss