Golden Globes 2021: Η Emma Corrin έκανε την πιο απρόσμενη ενδυματολογική επιλογή

Το ιδιαίτερο look που επέλεξε η νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας Α’ Γυναικείου ρόλου.

Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο Los Angeles σε μια τελετή που δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς προβλήθηκε σε live streaming ωστόσο εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars και των υποψηφίων για αυτή τη χρονιά.

Η Emma Corrin έζησε μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στην ως τώρα πορεία της κερδίζοντας την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου ρόλου, υποδυόμενη την Πριγκίπισσα Diana στη δημοφιλή σειρά “The Crown”. Η 25χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με μια custom made δημιουργία του οίκου Miu Miu, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη μοναδικότητα και την ιδιαίτερη αισθητική που την διακατέχει.

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι συμβαίνει πραγματικά», δήλωσε τηλεφωνικά αμέσως μετά την νίκη της η Emma Corrin στη Βρετανική Vogue.

Η βραβευμένη ηθοποιός και ο στυλίστας της, Harry Lambert, είχαν στείλει αρκετές φωτογραφίες στον οίκο για να δημιουργήσει το εντυπωσιακό μαύρο βελούδινο φόρεμα όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί. «Ο Harry και εγώ στείλαμε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες», αναφέρει η Corrin. «Μάλλον ακούγεται λίγο τρελό, αλλά εμπνευστήκαμε από τους κλόουν Pierrot, με τις γιγαντιαίες πιέτες και τις ανδρόγυνες σιλουέτες τους», συμπληρώνει.

Ο χαρακτήρας Pierrot προέρχεται από το Παρίσι του 17ου αιώνα ως μέρος του λεγόμενου Comédie Italienne troup και έχει χρησιμεύσει ως αισθητική αναφορά για πολλούς τα τελευταία χρόνια. Από τον David Bowie ως την Lady Gaga, αρκετοί celebrities έχουν αντλήσει έμπνευση από τον χαρακτήρα, δημιουργώντας πρωτότυπα looks.

Δες επίσης: Golden Globes 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη λαμπερή τελετή

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις φωτογραφίες από τη χθεσινή εμφάνιση της Emma Corrin.

Πηγή φωτογραφιών: @emmalouisecorrin

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss