Google: Επίσημο video με το σχεδιασμό του Pixel Watch, του πρώτου της smartwatch

Το λανσάρισμα του πρώτου smartwatch της Google απέχει μόλις λίγες ημέρες και ενώ το έχουμε ήδη δει χάρη σε renders που μοιράστηκε η εταιρεία στο παρελθόν, πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να το δούμε από κοντά σε ένα νέο επίσημο βίντεο.

Το Pixel Watch εμφανίζεται σε όλο του το μεγαλείο στην τελευταία προωθητική ενέργεια της Google που παρουσιάζει το σχεδιασμό του. Η κυκλική οθόνη του «δένει» μέχρι το πίσω μέρος, όπου βλέπουμε το branding της Gorilla Glass που κατασκευάζει το γνωστό ανθεκτικό γυαλί χωρίς να είναι σαφές πάντως αν η πλάτη είναι επίσης επενδυμένη με γυαλί ή όχι.
Η δεξιά πλευρά του Pixel Watch διαθέτει ένα μοναδικό κουμπί και μια κορώνα. Προηγουμένως πιστεύαμε ότι θα υπήρχαν δύο κουμπιά στο πλάι, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν ισχύει. Το βίντεο επιβεβαιώνει επίσης ότι η κορώνα είναι περιστρεφόμενη, οπότε πιθανότατα θα χρησιμεύει ως φυσικό κουμπί πλοήγησης, όπως ακριβώς δουλεύει και η κορώνα του Apple Watch.

Σε άλλο σημείο, βλέπουμε καλύτερα το σύστημα με το οποίο το λουράκι κλειδώνει στο καντράν με μια περιστροφική ενέργεια, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να βάλουμε εύκολα λουράκια που έχουμε ήδη στην κατοχή μας. Μια σειρά από στατικά και κινούμενα watch faces, συμπεριλαμβανομένου ενός με το λογότυπο της Fitbit, εμφανίζονται επίσης στο βίντεο. Η G …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss