Google: To Phone app της θα σας εξηγεί γιατί σας καλούν

Το ερώτημα είναι,να το σηκώσετε ή να μην το σηκώσετε; Δείτε πρώτα για ποιο σκοπό μπορεί να σας παίρνει η τράπεζα χάρη στη νέα λειτουργία του Google Phone και αποφασίστε.

Το Google Phone app ετοιμάζεται να αποκτήσει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη λειτουργία. Η Αμερικανική εταιρεία έχει στα σκαριά την υπηρεσία Verified Calls. Η οποία θα αναλαμβάνει να ενημερώσει τον χρήστη κάθε φορά που εκείνος δέχεται μία κλήση από μία εταιρεία.

Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει η τελευταία να έχει καταχωρήσει τον server από τον οποίο καλεί. Επίσης τον αριθμό του χρήστη και τον λόγο κλήσης στη βάση της Google. Αντίστοιχα ο χρήστης θα πρέπει να έχει περάσει στον λογαριασμό Google του τον αριθμό τηλεφώνου του. Και φυσικά να χρησιμοποιεί το Google Phone app, αν υποστηρίζεται από τη συσκευή του. Η ενεργοποίηση της εν λόγω υπηρεσίας γίνεται αυτόματα.

Σύμφωνα με τη Google, το Verified Calls δε συλλέγει δεδομένα χρήστη. Ακόμα, οι πληροφορίες που έχει δώσει η εκάστοτε εταιρεία, διαγράφονται λίγα λεπτά μετά την πραγματοποίηση της κλήσης. Όσο για το πού θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη η λειτουργία; Θεωρητικά ο χρήστης θα είναι σε θέση να γνωρίζει όταν π.χ. μία τράπεζα τον αναζητά για την εξόφληση δανείου ή λογαριασμού, μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας θέλει να του προτείνει ένα νέο πακέτο ή το σούπερ μάρκετ του πρόκειται να τον ενημερώσει για την παράδοση της παραγγελίας του.

Η λειτουργία αναμένεται να διατεθεί άμεσα, αν και είναι άγνωστο πότε πρόκειται να τη δούμε στα μέρη μας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss