Γουέστμπρουκ: ‘Το πιο δύσκολο πέρυσι ήταν να με γιουχάρουν οι φίλοι των Λέικερς ενώ ήταν τα παιδιά μου στο γήπεδο’

NBA

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2021 DARREN ABATE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δήλωσε ότι παρά την μέτρια περσινή σεζόν που είχε και τις φήμες περί ανταλλαγής του δεν έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθησή του, ενώ τόνισε ότι το πιο δύσκολο για αυτόν πέρυσι ήταν ότι τον γιούχαραν οι φίλοι των Λέικερς όταν στο γήπεδο ήταν τα παιδιά του.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει δει και έχει διαβάσει όσα τον αφορούν. Ξέρει ότι οι Λέικερς έψαχναν ομάδα να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή, ότι ίσως δεν θα είναι βασικός φέτος. Τίποτα από αυτά δεν τον ενδιαφέρει. Υπάρχει όμως ένα πράγμα που δυσκολεύεται να ξεχάσει: Αυτά που πέρασε η οικογένειά του την περσινή σεζόν.

Ο άλλοτε All Star γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και με την συζήτηση να πηγαίνει στην περσινή σεζόν και όσα ακολούθησαν το καλοκαίρι έδειξε ότι δεν έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθησή του. Αισθάνεται όμως άσχημα για όσα βίωσε η οικογένειά του.

Το μόνο πράγμα που με επηρέασε πέρυσι ήταν ότι είχα ανθρώπους κοντά σε εμένα – την μητέρα μου, τον πατέρα μου, την σύζυγό μου – που επηρεάστηκαν από αυτά που έγιναν” δήλωσε αρχικά ο Γουέστμπρουκ, για να προσθέσει: “Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Να με γιουχάρουν οι φίλοι των Λείκερς σε εντός έδρας παιχνίδια με τα παιδιά μου στο γήπεδο. Κοιτούσα τους γονείς μου και την σύζυγό μου και τους έλεγα ότι όλα είναι εντάξει.

Έχω παίξει πολλά χρόνια στην λίγκα και τα έχω συνηθίσει όλα αυτά. Αλλά με τον κορονοϊό, την φούσκα, δεν με είχαν δει σε πολλά παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια. Πέρυσι ήταν ενθουσιασμένοι για αυτό και ξαφνικά ήταν ‘ω, σκ…τα, δεν έχει πλάκα για εμένα’. Το να επιστρέψω σπίτι μου (σ.σ ο Γουέστμπρουκ έχει μεγαλώσει στο Λος Άντζελες) ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Στην πραγματικότητα όμως δεν ανυπομονούσα τόσο για εμένα, όσο για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την κοινότητα που θα το ζούσαν αυτό. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενα”.

Ο Γουέστμπρουκ ρωτήθηκε και αν τον επηρεάζουν οι φήμες περί ανταλλαγής του ή αν αισθάνεται ότι δεν τον θέλουν οι Λέικερς και η απάντησή του έλεγε πολλά: “Δεν χρειάζεται να αισθάνομαι ότι με θέλουν. Χρειάζεται να κάνω την δουλειά μου. Το αν αισθάνομαι ότι με θέλουν ή όχι δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να εμφανίζομαι και να κάνω την δουλειά μου όπως την έκανα πάντα. Να έιμαι επαγγελματίας και να τα δίνω όλα”.

Ο έμπειρος γκαρντ ξεκαθάρισε μάλιστα στο κλείσιμο των δηλώσεών του ότι δεν έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης: “Δεν χρειάζεται να παλέψω για να διατηρήσω την αυτοπεποίθησή μου. Το μόνο πράγμα για το οποίο χρειάστηκε να παλέψω είναι το πώς επηρέασε αυτή η κατάσταση την οικογένειά μου. Αυτό ήταν το σημαντικό. Δεν μου λείπει αυτοπεποίθηση. Σίγουρα κάποιες στιγμές πέρυσι ήθελα να παίξω καλύτερα και έπρεπε να παίξω καλύτερα, αλλά δεν έχω πρόβλημα αυτοπεποίθησης.

Δεν έχω τελειώσει ακόμα. Δεν είμαι καν κοντά σε αυτ΄. Είμαι ευγνώμων και ευλογημένος που μπορώ να παλεύω κάθε χρόνο και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα. Να προετοιμάσω το μυαλό μου και το σώμα μου για όσο ακόμα παίξω. Θα κάνω λάθη. Θα έχω καλά και άσχημα παιχνίδια. Πλέον είμαι πιο έτοιμος”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss