Green NCAP: Άριστα στο νέο ηλεκτρικό Fiat 500 – FleetNews

To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 έλαβε το απόλυτο 10 στις δοκιμές του του ανεξάρτητου οργανισμού, Green NCAP, με πέντε αστέρια και στις τρεις επιμέρους κατηγορίες αξιολόγησης.
Με 5 αστέρια και το απόλυτο 10 στα 10 και στις τρεις επιμέρους κατηγορίες αξιολόγησης, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 διατηρεί την απόλυτη βαθμολογία στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Green NCAP.

Από το 2019 ο ανεξάρτητοςευρωπαϊκός οργανισμός Green NCAP προωθεί την εξέλιξη αυτοκινήτων που είναι «καθαρά», διαχειρίζονται με αποδοτικό τρόπο την ενέργεια και έχουν το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Βασικοί στόχοι του οργανισμού είναι η βελτίωση της ποιότητας του αέρα, η ελαχιστοποίηση των πόρων που απαιτούν τα επιβατικά μέσα μεταφοράς και η μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Σε αυτό το πλαίσιο, από το 2020 o Green NCAP έχει πραγματοποιήσει την αξιολόγηση δεκάδων μοντέλων αυτοκινήτων, τα οποία χρησιμοποιούν είτε συμβατικά συστήματα με θερμικούς κινητήρες, είτε διαφόρων τύπων υβριδικά συστήματα, είτε αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα κίνησης. Η συνολική βαθμολογία αποτυπώνεται σε μια κλίμακα από 0 έως και 5 αστέρια, ενώ οι τρείς επιμέρους κατηγορίες αξιολόγησης περιλαμβάνουν μετρήσεις σχετικά με το κατά πόσο ένα όχημα επιβαρύνει την ποιότητα του αέρα, κατά πόσο εκλύει αέρια που συμβάλουν στο φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά και κατά πόσο αξιοποιούν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο την ενέργεια που χρησιμοποιούν.
Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, χάρη σε ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών κατάφερε να αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση με 5 αστέρια, αλλά και το απόλυτο 10 στα 10 και στις τρεις επιμέρους κατηγορί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss