Γρηγόρης Πετράκος: «Η ηγεσία των επιστημόνων είναι κυβερνητικά και φαρμακευτικά καθοδηγούμενη»

Ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρ’ιτης (2.11.2021) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα». Μάλιστα, η παρουσιάστρια τον προλόγισε λέγοντάς του ότι δεν περίμενε να έρθει μετά τα όσα είπε εκείνη την περασμένη εβδομάδα.

«Θεωρώ ασύνδετη την παρέλαση της 28ης και τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά»

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η ανάρτηση του τραγουδιστή για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, η 28η Οκτωβρίου δεν είναι πανηγύρι και μέρα χαράς. Και συνέχισε λέγοντας: «Άρα θεωρώ εντελώς ασύνδετο να μη γίνει αυτή η εκδήλωση πένθους και τιμής στους προγόνους μας επειδή συμπίπτει με το πένθος για ένα πολιτικό πρόσωπο. Δεν το συνδέω με το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, αλλά με οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο. Παρατηρούμε μια προσπάθεια απώλειας της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων».

«Η πλειοψηφία των επιστημόνων πιστεύει αυτό που πιστεύω εγώ»

Για το θέμα του κορονοϊού επέμεινε στις απόψεις του, χαρακτηρίζοντας «επίσημο αφήγημα» αυτά που παρουσιάζονται για τη νόσο. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Η πλειοψηφία των επιστημόνων πιστεύει αυτό που πιστεύω εγώ. Η ηγεσία των επιστημόνων είναι κυβερνητικά και φαρμακευτικά καθοδηγούμενη. Ακολουθούν γραμμές οι γιατροί. Μήπως είστε πολύ προστατευμένοι πληροφοριακά;».

«Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές του κυβερνητικού αφηγήματος, γιατί η γνώμη μου είναι ότι αυτό το αφήγημα προέρχεται από οικονομικά συμφέροντα»

«Όλη μέρα την επιστήμη ακολουθώ. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές του κυβερνητικού αφηγήματος. γιατί η γνώμη μου είναι ότι αυτό το αφήγημα προέρχεται από οικονομικά συμφέροντα» είπε επίσης ο Γρηγόρης Πετράκος. Τέλος, ζήτησε να έρθουν διεθνείς καθηγητές και να αναλάβουν το θέμα του κορονοϊού και την αντιμετώπισή του ζητήματος αυτού στην Ελλάδα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss