Γρηγόρης Πετράκος: Ξεσπά ενάντια στα κανάλια – «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Ο Γρηγόρης Πετράκος δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και μίλησε «έξω από τα δόντια» για όλους και για όλα.

Γιατί ξεσπά ο Γρηγόρης Πετράκος;

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο-ξέσπασμα ενάντια στα κανάλια, τα οποία κρατούν σιγή ιχθύος για τις δράσεις του στους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια και τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη. Ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος, σχολίασαν ειρωνικά την έναρξη των εμφανίσεων του σε μαγαζί στην Πάτρα μόνο για εμβολιασμένους κάνοντας λόγο για «κωλοτούμπα» του τραγουδιστή.

Ο ίδιος λοιπόν θέλησε να πάρει θέση για τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα του με ένα βίντεο στο Facebook.

Γρηγόρης Πετράκος
© Instagram

«Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια»

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος, μεταξύ άλλων, στο βίντεο του είπε: «Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;».

«Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Κωλοτούμπα. Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα. Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι».

«Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε».

«Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;»

«Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;», αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής στο βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΈΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss