Grower ή shower; O τελευταίος μύθος για το μέγεθος του πέους

Grower ή shower; Η αγγλική γλώσσα έχει μία ερώτηση που περιγράφει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα δύο είδη ανδρικών γεννητικών μορίων που υπάρχουν (ή τουλάχιστον μας αρέσει να πιστεύουμε ότι υπάρχουν).

Οι μεν (οι growers), βλέπουν το μικρό -σε χαλαρή κατάσταση- πέος τους να μεγαλώνει υπερβολικά πολύ όταν έρχεται σε στύση ενώ οι δε (οι showers) έχουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο -σε χαλαρή κατάσταση- πέος που δεν αλλάζει δραματικά όταν έρχεται η ώρα της στύσης. Υπάρχει όμως στην πραγματικότητα αυτός ο διαχωρισμός ή άλλα βλέπουμε και άλλα καταλαβαίνουμε;

Η πιο πειστική απάντηση δόθηκε από τα χείλη ενός επιστήμονα ή πιο σωστά ενός ακαδημαϊκού επιστήμονα από το πανεπιστήμιο του OBGYN με ειδίκευση στην ουρολογία. Σύμφωνα με τα όσα ενδιαφέροντα επισήμανε, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιστημονική εξήγηση γύρω από το debate ‘grower ή shower’. Άλλωστε, όπως εξηγεί ο ίδιος, ένα ερεθισμένο πέος είναι ούτως ή άλλως πιο μεγάλο και πιο σκληρό από ένα χαλαρό.

Ο διαχωρισμός αυτός προκύπτει από καθαρά γενετικούς λόγους. Είτε έχεις ένα σχετικά μικρό πέος που γιγαντώνεται κάθε φορά που βρίσκεται σε στύση είτε έχεις ένα σχετικά μεγάλο πέος που παραμένει συνέχεια ως έχει, η εξήγηση είναι η ίδια. Όποια από τις δύο καταστάσεις κι αν βιώνει το μόριό σου, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι μόνο το DNA σου. Υπάρχουν όμως και μερικές σημαντικές εξαιρέσεις.

Πολλές φορές, η ευλυγισία ενός πέους μπορεί να επηρεαστεί ακόμη και από κάποια ιατροφαρμακευτική αγωγή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως προκαλείται στυτική δυσλειτουργία, η οποία όχι μόνο ελαττώνει τη συχνότητα των στύσεων, αλλά επιπλέον δημιουργεί μία πλασματική εικόνα και μία πλασματική εντύπωση για το πραγματικό μέγεθος του πέους σου.

Ένα εξίσου καίριο ερώτημα αφορά την ελαστικότητα του πέους. Ορισμένοι άνδρες διαθέτουν πιο ελαστικά πέη, γεγονός που μειώνει την ένταση των στύσεών τους. Κατά κανόνα, όσο πιο υποτονική είναι μία στύση, τόσο περισσότερο κολλαγόνο έχει ο άνδρας στο δέρμα του. Επίσης, όσοι έχουν μαζέψει μερικά παραπανίσια κιλά γύρω από τη μέση, πιστεύουν αφελώς ότι εντάσσονται στην κατηγορία των growers. H επιστημονική τοποθέτηση βέβαια είναι πολύ διαφορετική. Κάποιες φορές, το λίπος περιμετρικά της μέσης καλύπτει μέρος του πέους και αποκρύπτει την αυθεντική του σκληράδα και έκταση.

Τελικά, το ερώτημα-σπαζοκεφαλιά ‘grower ή shower’ στερείται περιεχομένου. Είναι δηλαδή πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss