GT Sport: Ένα ιστορικό βιντεοπαιχνίδι.

Η βραβευμένη σειρά εξομοιωτών αληθινής οδήγησης καταφτάνει για πρώτη φορά στο PlayStation 4 και σας ρίχνει στην πίστα για δράση υψηλών οκτανίων και την αδρεναλίνη στο κόκκινο.

Η Polyphony Digital κάθεται στο τιμόνι μαζί με τη FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) καί δημιουργεί ένα τελειοποιημένο παιχνίδι, προσβάσιμο σε όλους, από τους ερασιτέχνες οδηγούς μέχρι τους βετεράνους πιλότους της πίστας.

Κάθε όχημα αναπαριστάται ψηφιακά με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια. Από την εσωτερική δομή των προβολέων μέχρι τις ραφές στο ύφασμα των καθισμάτων, η ομάδα της Polyphony Digital Inc. έχει δουλέψει στην αναπαράσταση των οχημάτων με το ίδιο πάθος και μεράκι που είχαν δείξει οι αρχικοί σχεδιαστές των αυτοκινήτων.

Η αρχική σύνθεση απαρτίζεται από 140 οχήματα, τα οποία συμπεριλαμβάνουν οχήματα αγώνων και παραγωγής για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις όλων των φίλων του αυτοκινήτου.

Το Vision Gran Turismo έδωσε την ευκαιρία στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων του κόσμου να σχεδιάσουν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους και να τους δώσουν ζωή στον ψηφιακό κόσμο του Gran Turismo 6. Αυτό το εγχείρημα θα συνεχιστεί στο Gran Turismo Sport.Εκτός από τα νέα μελλοντικά αυτοκίνητα, τα τωρινά οχήματα του Vision Gran Turismo — από εταιρείες που περιλαμβάνουν την Bugatti, την Peugeot και τη Volkswagen — θα δεχτούν αλλαγές για να μπορούν να πάρουν μέρος στους αγώνες του Gran Turismo Sport.

Εμπλουτίζοντας τις διάσημες πίστες αγώνων που είχαν συμπεριληφθεί σε προηγούμενους τίτλους της σειράς Gran Turismo, όπως η πίστα Nürburgring Nordschleife (North Loop), θα υπάρξουν αρκετές νέες πίστες στο Gran Turismo Sport που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη σειρά GT. Αυτές περιλαμβάνουν τη θρυλική Tokyo Expressway και την οβάλ Northern Isle Speedway των 800 μέτρων.!Συνολικά 19 πίστες με 27 διατάξεις θα εμφανιστούν στο Gran Turismo Sport, οι οποίες θα ταξιδέψουν τους οδηγούς από ιαπωνικές μεγαλουπόλεις μέχρι τη συνοριογραμμή Μεξικού-Αμερικής.

Επίσης με τον ίδιο τρόπο που οδηγείτε ένα αληθινό αυτοκίνητο, θα μπορείτε να χειριστείτε το όχημα που αναπαριστάται στο παιχνίδι με αυξημένο βάθος στον ρεαλισμό χειρισμού.

Το GT Sport αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στό Playstasion 4 μέσα στό 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=0siGVASN9PQ

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss