Gucci X The North Face: Αυτή είναι η νέα συνεργασία στο χώρο της μόδας

Τα δύο brands θα δημιουργήσουν μια νέα συλλογή.

Το 2020 αποδεικνύεται η χρονιά των εκπλήξεων -εκτός από την καθημερινότητά μας- και στο χώρο της μόδας με τις απρόσμενες συνεργασίες να μην έχουν τέλος. Αφού είδαμε τον Οίκο Prada να συνεργάζεται με την Adidas και λίγες μέρες πριν τη Miuccia Prada να ανακοινώνει τη σύμπραξή της με τον Raf Simons, μια ακόμη συνεργασία έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Ο λόγος για τον Οίκο Gucci που ανακοίνωσε τη συνεργασία και δημιουργία συλλογής με τη The North Face. Το νέο αποκαλύφθηκε στο Instagram account του διάσημου Ιταλικού Οίκου με τρία teaser videos στα οποία βλέπουμε σε μια κορυφή να κυματίζει μια σημαία με τα logos του outdoors brand, The North Face, και της Gucci.

Η ανακοίνωση από την εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων, The North Face, σχετικά με την πολυαναμενόμενη συνεργασία ήταν λιτή και απέριττη: «Η Gucci και η The North Face επιβεβαιώνουν ότι θα συνεργαστούν τους επόμενους μήνες μέσα από μια συλλογή, που γιορτάζει την πλούσια κληρονομιά και των δύο brands».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η νέα αυτή συλλογή. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η The North Face είναι εξοικειωμένη με υψηλές συνεργασίες μόδας – στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με labels, όπως Supreme, Sacai και MM6 Margiela – και ότι αυτό το βήμα σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία της Gucci υπό τη θητεία του Alessandro Michele.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το πιο hot sneaker trend της σεζόν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss