GucciFest: Όλα όσα πρέπει να θυμάσαι από το διαδικτυακό φεστιβάλ μόδας

Το ταξίδι της Silvia Calderoni με τη βοήθεια του Alessandro Michele και του Gus Van Sant.

Από τις 17 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, η μόδα ήρθε στις οθόνες μας με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Ο Alessandro Michele αποφάσισε να δημιουργήσει το GucciFest, ένα διαδικτυακό fashion festival κατά το οποίο προβλήθηκε η νέα συλλογή του Gucci αλλά και δημιουργίες νέων σχεδιαστών που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δημιουργικότητά τους. Ο Gus Van Sant σκηνοθέτησε το πρωτότυπο εγχείρημα του οίκου βοηθώντας η ελευθερία της τέχνης του να ενωθεί με αυτήν του creative director του Ιταλικού οίκου. Το αποτέλεσμα: Καταπληκτικό.

Τι μας έμεινε, λοιπόν, από αυτές τις 7 μέρες μόδας:

Επεισόδιο 1: At Home

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς εκτυλίσσεται στο σπίτι της ηθοποιού Silvia Calderoni, η οποία και περιφέρεται στους χώρους φορώντας ένα runway look από τη συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2015.

Επεισόδιο 2: At The Café

Η Calderoni περπατάει σε γειτονιές και χώρους με τους πιο στυλάτους γείτονες να κάνουν την εμφάνισή τους, ντυμένοι με floral φορέματα, ρούχα με σκακιέρες, όλα σε ένα γενικότερα πιο vintage background.

Επεισόδιο 3: At The Post Office

Η καθημερινότητα στην αναμονή μίας ουράς, όπως στο USPS, δε φαντάζει ως κάτι απρόσιτο στην πραγματικότητά μας. Η Silvia, λοιπόν, θα στείλει μία postcard την ώρα που κρυφακούει τον Ιταλό κριτικό τέχνης Achille Bonito.

Επεισόδιο 4: The theatre

Η Silvia ετοιμάζεται μαζί με έναν φίλο -Jeremy O.Harris- για μία οντισιόν. «Έχεις την πιο όμορφη ψυχή που έχω δει και έχει θολώσει από άγχος και όλα αυτά μέσα στο μυαλό σου», ακούγεται να λέει.

Επεισόδιο 5: The Neighbours

Κάπου εδώ, η Silvia επιστρέφει στο σπίτι. Ο φακός δείχνει όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούν από μακριά. Ανάμεσά τους, η Billie Eilish με φόρμες Gucci απολαμβάνει την παρέα των ρομπότ.

Επεισόδιο 6: At The Vintage Shop

Η Silvia επισκέπτεται ένα vintage τοπικό κατάστημα και δοκιμάζει γυαλιά ηλίου. Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Florence Welch μπαίνει ως πελάτης ενισχύοντας τη vintage αισθητική του Gucci.

Επεισόδιο 7: A Nightly Walk

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, εμφανίζεται ο ίδιος ο Van Sant ενώ η Silivia διαβάζει ένα ποίημα και γυρίζει την πόλη με μία βέσπα.

Δες επίσης: 6 μεγάλες τάσεις που επέστρεψαν το 2020 χωρίς να το περιμένουμε

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss