Gym lips: Το TikTok trend που θα λατρέψεις αν δεν θες να πηγαίνεις τελείως άβαφη στο γυμναστήριο

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με μια τάση στο TikTok, η οποία έχει τις ρίζες της στο overline και αφορά τα χείλη, όπως καλά κατάλαβες. Ο λόγος για τα Gym Lips, τα οποία μπορείς να πετύχεις με δυο βήματα.
Η τάση αυτή επινοήθηκε από τη makeup artist και TikToker, Kelli Anne Sewell, η οποία παρουσίασε τα Gym Lips σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της και μόλις σε λίγες ημέρες η τεχνική της έγινε ανάρπαστη στα social media.

Το blow out είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού – Πώς θα το διατηρήσεις για μέρες
Τα Gym Lips είναι η τελευταία τάση ομορφιάς του TikTok
Η Sewell ανακάλυψε ότι αν βάψεις ελαφρά το κέντρο των χειλιών σου με μια απόχρωση lip liner που ταιριάζει απόλυτα με τη φυσική τους απόχρωση, μπορείς στη συνέχεια είτε να γεμίσεις το κέντρο των χειλιών με την ίδια απόχρωση lip gloss ή ακόμη και το lip balm σου για να δώσεις τόση λάμψη όση χρειάζονται τα χείλη σου και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα!

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound – Kelli Anne Sewell

Tο τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό σε σημείο τέτοιο που μπορείς να πας ακόμα και στο γυμναστήριο βαμμένη κι έχοντας κάνει Gym Lips. 

Τα gym lips στη λογική του clean make up
Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της στο TikTok, η make up artist που εφηύρε το Gym Lips μιλάει για την τάση: «Αρέσει γιατί όλοι έχουν αυτά τα προϊόντα στο σπίτι, και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις ένα lip liner που είναι στην πραγματικότητα παρόμοιο με το χρώμα των χειλιών σου. Προσοχή! ΟΧΙ κάτι πιο σκούρο, όχι κάτι πιο ανοιχτό αλλά ακριβώς ίδιο με το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss