Γυμναστική: Επίδειξη τραμπολίνο στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα επίδειξης τραμπολίνο είχαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 24/9 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα η επίδειξη του αθλήματος του τραμπολίνο από αθλητές και αθλήτριες τεσσάρων σωματείων γυμναστικής πραγματοποιήθηκε στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», στον χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», εκδήλωση στην οποία η Ε.Γ.Ο. συμμετείχε έπειτα από επίσημη πρόσκληση των διοργανωτών.

Το Κ.Κ.Ε. απένειμε τιμητική πλακέτα στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, την οποία εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα.

Στην ευχαριστήρια τοποθέτησή της εκ μέρους του Προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., η κυρία Τζαβάρα αναφέρθηκε και στο πλήγμα που δέχεται η Ομοσπονδία από την περικοπή κατά 31% της τακτικής επιχορήγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επιπλέον, οι διοργανωτές βράβευσαν με πλακέτες και μετάλλια όλα τα σωματεία, τους αθλητές και προπονητές που πήραν μέρος και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές, σε μία όμορφη εκδήλωση.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss