Γυναικεία ρούχα που θα φορεθούν το φθινόπωρο 2022 | ediva.gr

]]>

Ενώ όλοι μας εξακολουθούμε να κάνουμε τις διακοπές μας και να πλήττουμε από τη ζέστη, το φθινόπωρο καταφθάνει. Αυτό μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να σημαίνει, πέρα από την αλλαγή της εποχής και του καιρού – καινούριες τάσεις στη μόδα. Ξέρω πως σου ακούγεται αρκετά νωρίς και ξέρω πως δεν είσαι έτοιμη να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου σορτς. Αλλά η μόδα προχωράει και τα πρώτα τρεντς έχουν αρχίσει να δημιουργούνται, οπότε εγώ οφείλω να ενημερώσω!
Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι άριστα προετοιμασμένη για την επόμενη σεζόν και να ξέρεις με τι να εξοπλιστείς διάβασε παρακάτω γιανα δεις 10 τάσεις που θα φορεθούν φέτος το φθινόπωρο!
Τι θα φορεθεί την καινούρια σεζόν;
Πλεκτή ζακέτα

Οι πλεκτές ζακέτες ίσως και να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση των φθινοπωρινών τάσεων για φέτος και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ενθουσιαστεί περισσότερο. Έχουν άλλωστε, την μοναδική ικανότητα να μετατρέψουν και το πιο απλό outfit σε ένα σικάτο σύνολο.
Δες επίσης: 5 Tips για να φορέσεις μια ζακέτα με στυλ!
Ελαφριά πουλόβερ
Τα πουλόβερ είναι το τέλειο ανάλαφρο κομμάτι για τον φθινοπωρινό καιρό, και την φετινή σεζόν έχουν την τιμητική τους. Η μόδα επιτάσσει ποικιλία στα χρώματα και τα σχέδια, ευκαιρία για μας να τολμήσουμε!
Μπλουζάκι με balloon μανίκια

Το balloon έχει κυριαρχήσει στην φετινή μόδα και σπάει την μονοτονία της ίσιας γραμμής. Αν, λοιπόν, θέλεις να είσαι in στις φετινές τάσεις, επένδυσε σε balloon μπλουζάκια.
Δερμάτινο κολάν

Το δερμάτινο κολάν κάνει δυναμική επιστροφή στις τάσεις και δεν έχουμε παρά να το υποδεχτούμε. Απλά αναλογίσου τις σοφιστικέ εμφανίσεις σου, αφού το συνδυάσεις με ένα υπέροχο μεταξωτό πουκάμισο και τα κατάλληλα κοσμήματα.
Δες επίσης: Πώς να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι
Φλις κομμάτια

Το φλις υλικό είναι μια καινούρια προσθήκη, θα μπορούσε κανείς να πει, στις τάσεις, με τις επιδείξεις μόδας να κατακλύζονται από φλις κομμάτια. Ζακέτες, πουλόβερ, ακόμα και φόρμες, το φλις έχει εδραιώσει την θέση του στην μόδα του φετινού φθινοπώρου και σε καλεί να το απολαύσεις.
Σαλοπέτα

]]>

Άλλο ένα κομμάτι που δανειστήκαμε από την προηγούμενη δεκαετία, οι σαλοπέτες επανήλθαν και μας δίνουν άλλον έναν fun τρόπο να δείχνουμε στιλάτες και αυτό το φθινόπωρο. Είναι η τέλεια επιλογή για εκείνες τις φορές που δεν έχεις χρόνο, αλλά παράλληλα θέλεις να δείχνεις φροντισμένη και σικ.
Blazer

Πολυαγαπημένα blazer, τόσο κομψά όσο και ευέλικτα. Ένα blazer μπορεί να σε συνοδεύσει από μια απλή βόλτα για καφέ μέχρι μια καθημερινή στο γραφείο, ενώ θα ήταν άψογο για μια επίσημη εμφάνιση.
Δες επίσης: 5 Τρόποι να φορέσεις το σακάκι σου το φθινόπωρο!
Κοτλέ φούστα

Δεν ξέρω τι θα φώναζε φθινόπωρο περισσότερο από μια κοτλέ φούστα. Συνδύασε ένα ζιβάγκο και ψηλές μπότες μαζί της και είσαι άνετα η πιο on-theme σε οποιοδήποτε περιβάλλον!

Δες επίσης: 5 Φούστες που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου!
Cargo παντελόνι

Όπως πολύ καλά μας έχει διδάξει η αγαπητή Bella Hadid, ένα cargo παντελόνι μαζί με ένα μικρό top θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στις στάνταρ εμφανίσεις μας. Τα cargo δεν σχεδιάζουν να πάνε πουθενά το φετινό φθινόπωρο και σίγουρα πρέπει να τα υιοθετήσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Δες επίσης: Πως να φορέσεις ένα cargo παντελόνι!
Bomber jacket

Ξέραμε πως τα bomber jacket επιστρέφουν, όταν είδαμε την Kendall Jenner να φοράει ένα στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Το συγκεκριμένο ήταν μάλιστα συνδυασμένο υπέροχα με μια midy φούστα, οπότε νομίζω πως ξέρεις τι να κάνεις!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss