H απίστευτη γκάφα στην σειρά Star Wars: The Mandalorian που ελάχιστοι πρόσεξαν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η σειρά Star Wars: The Mandalorian η οποία έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και είχαμε γράψει την άποψη μας, με το επεισόδιο 12 από την δεύτερη σεζόν να έχει μια γκάφα που θέλει… προσπάθεια για να καταλάβει κάποιος. Στο background του πλάνου εκτός από τους 3 ηθοποιούς, βλέπουμε και έναν τύπο με τζιν και t-shirt να εμφανίζεται.

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Jon Favreau είναι σεναριογράφος και παραγωγός στην live-action σειρά Star Wars από την streaming υπηρεσία των Lucasfilm και Disney, Disney+. Έχει εντυπωσιακό cast αποτελούμενο από τους Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Werner Herzog, Carl Weathers, Bill Burr, Temuera Morrison κ.α.

Η επίσημη σύνοψη είναι η εξής: «Μετά τις ιστορίες του Τζάνγκο και Μπόμπα Φετ, ένας άλλος πολεμιστής κάνει την εμφάνισή του στο σύμπαν των Star Wars. Το “Mandalorian” τοποθετείται μετά την Πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την εμφάνιση του Πρώτου Τάγματος. Παρακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού, επίλεκτου σκοπευτή στις απώτερες περιοχές του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της Νέας Αυτοκρατορίας.»

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss