H Βίκυ Καγιά φόρεσε «τη στολή της καραντίνας» με τρόπο που δείχνει το μοναδικό στυλ της

Με τη βόλτα της στη Γλυφάδα το μοντέλο/παρουσιάστρια κάνει πράξη τη ρήση που λέει «πως μια γυναίκα αν είναι κομψή, είναι κομψή και με τη φόρμα της».

Έχουμε γράψει πολλάκις ότι η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις «πιο καλοντυμένες και κομψές Ελληνίδες» και αυτή φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει με κάθε της εμφάνιση. Είναι φινετσάτη, έχει άποψη και μοναδικές γνώσεις μόδας, πράγμα που της επιτρέπει να πειραματίζεται με υφές και ρούχα και να φοράει μοναδικά φαινομενικά «αταίριαστους» συνδυασμούς. Κοινώς να κάνει mix&match «before it was cool»!

Τώρα, λοιπόν, στη διάρκεια της καραντίνας, η Βίκυ βρίσκει για ακόμα μία φορά τον τρόπο να μας αποδείξει πως είναι μία από τις στυλάτες κυρίες της showbiz ακόμα και στις off-duty εμφανίσεις της. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στην περιοχή της Γλυφάδας με το trendy outfit των ημερών, ένα σετ φόρμας σε ανοιχτή (aka dove grey) απόχρωση.

Cool και άνετη, με τα loungewear και εκτός σπιτιού, ολοκλήρωσε το look της με διάφορα αξεσουάρ -άλλα αθλητικά, άλλα κλασικά και άλλα ultra fashionable- τα οποία θα τα δεις όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery.

To τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο τη δικαιώνει ακόμα και σε αυτήν την casual εμφάνισή της, αλλά μας δείχνει και πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα τόσο comfy σύνολο και για να κάνουμε τη βόλτα ή τις εξωτερικές μας δουλειές χωρίς να φαινόμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Μία πραγματικά καλοντυμένη γυναίκα ξέρει πως η άνεση είναι προαπαιτούμενο της κομψότητας και η Βίκυ Καγιά είναι σίγουρα πολύ κομψή.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μικρές τσάντες που μπορούν να κρατηθούν πρωί και βράδυ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss