H γκάφα στην αφίσα από τη νέα ταινία του Tom Holland που διορθώθηκε άρον άρον – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Mετά την κριτική μας για την ταινία Spider-man: Far From Home, είχαμε και την επισημοποίηση της είδησης για μια ακόμα ταινία του ήρωα στο MCU και πλέον υπάρχει μια διαφορετική εμφάνιση για έναν εκ των πρωταγωνιστών.

Ο Tom Holland για την ταινία Cherry εκτός από την εμφάνιση του (ξύρισε το κεφάλι του και έγινε σωματικά πιο… γήινος), φαίνεται πως σύμφωνα και με τους σκηνοθέτες δίνει την καλύτερη του ερμηνεία. Ωστόσο είχαμε τη γκάφα στην αφίσα της ταινίας, με τον τίτλο να μην βγάζει νόημα όπως θα δείτε, κάτι το οποίο ωστόσο διορθώθηκε γρήγορα και με απολογία από το Variety.

H ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Nico Walker και ασχολείται με ένα στρατιώτη ο οποίος υποφέρει από μετατραυματικό στρες και μετά από την χρήση ναρκωτικών, για να επιβιώσει γίνεται ληστής τραπεζών και έχει μια σειρά από χρέη.

Οι σκηνοθέτες των τελευταίων Avengers, Anthony και Joe Russo, ενώ εκτός από τον Tom Holland παίζουν και οι Ciara Bravo, Jack Reynor Forrest Goodluck, Jeff Wahlberg, Michael Gandolfini, Kyle Harvey, Thomas Lennon, κ.α. Θα στοιχίσει 50 εκ. δολάρια και θα προβληθεί online από την Apple TV+ στις 12 Μαρτίου.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss