H ηθοποιός που θα υποδυθεί την Hillary Clinton σε νέα σειρά για το σκάνδαλο Lewinsky – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Οι τηλεοπτικές σειρές σίγουρα έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια και μερικές που έχουν να κάνουν με αληθινά γεγονότα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Τέτοια είναι και το American Crime Story, που μετά την δολοφονία του Versace, θα ασχοληθεί με τον Bill Clinton.

Συγκεκριμένα στη τρίτη σεζόν από την σειρά, ο Clive Owen θα υποδυθεί τον πρώην Αμερικάνο Πρόεδρο και το περιβόητο σεξουαλικό σκάνδαλο που είχε προκύψει με την Monika Lewinsky, την οποία θα υποδυθεί η Beanie Feldstein. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Hillary Clinton είναι η Edie Falco.

Εκτός από τους προαναφερθέντες θα δούμε και τους Sarah Paulson ως το άτομο-κλειδί που πήρε το μέρος της Lewinsky, ενώ η Annaleigh Ashford (Masters of Sex) σε αυτόν της Paula Jones, που έκανε μήνυση στον Clinton.

H νέα σεζόν Impeachment: American Crime Story είναι βασισμένη στο best seller του 1999 που έγραψε ο Jeffrey Toobin με τίτλο A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. Το σενάριο είναι από την Sarah Burgess και η πρεμιέρα στις 27 του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss