H ιεραπόστολος που τα παράτησε όλα για να γίνει πορνοστάρ – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η πορνοστάρ Addie Andrews δεν είχε και την καλύτερη έφηβική ζωή, μιας και μεγάλωσε μέσα σε μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια και στα 17 της αποφάσισε να γίνει ιεραπόστολος στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, με τους Μορμόνους.

Η συγκεκριμένη θρησκεία έχει πολύ αυστηρές απαγορεύσεις ειδικά για το προγαμιαίο σεξ. Έτσι μέχρι τα 28 της είχε μόνο δυο ερωτικές εμπειρίες. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν πολύ καταπιεσμένη σεξουαλικά. Ουσιαστικά, είσαι σαν μία καλόγρια, απόλυτα αφοσιωμένη στη θρησκεία για εκείνο το διάστημα της ζωής σου».

Μέσα από τις απαγορεύσεις στερήθηκε και άλλα πιο σημαντικά γεγονότα όπως αποκάλυψε,μ όπως ο γάμος της αδερφή της και αυτό γιατί το φόρεμα της θεωρήθηκε προκλητικό από την εκκλησία, οπότε αποφάσισε το 2017 να τα παρατήσει, για να ζήσει μια κανονική ζωή.

Σταμάτησε τελείως να πηγαίνει στην Εκκλησία και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Brigham Young, ωστόσο δεν μπορούσε καν να βρει δουλειά πουθενά. Άρχισε να δουλεύει ως «εξωτική χορεύτρια» με επιτυχία, την προσέγγισε ένας ατζέντης από τη βιομηχανία του πορνό την πλησίασε και έτσι υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια είναι επαγγελματίας στον χώρο με αρκετές σκηνές.

Οι γονείς της, γνωρίζουν τη νέα της καριέρα, δεν ήταν θετικοί αλλά το έχουν αποδεχθεί και επιλέγουν να μην αναφέρονται σε αυτό το θέμα με την ίδια να αναφέρει τα εξής: «Ήξερα ότι αρχικά θα σοκάρονταν όταν τους μιλούσα για τις ερωτικές ταινίες»

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss